Cookie- og Privatlivspolitik

Mine helte

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk grundstemning og et roligt forløb. Den indeholder enkelte scener med skænderier og håndgemæng, men da disse er kortvarige og indgår i en ellers fredelig sammenhæng, vurderes det at filmen ikke vil kune virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
07.11.2013
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mes héros
|

Maxime har nok af problemer. Hans lille firma er ved at gå bankerot, og det smitter af på familielivet. Konen har indledt en hemmelig affære, og børnene taler ikke længere til ham.

En dag får han et opkald fra politiet, der beretter, at hans mor er blevet arresteret. Endnu en overraskelse overrumpler ham, da det viser sig, at Maximes mor har indvilget i at skjule en lille dreng for myndighederne, hvis mor står til at blive udvist fra Frankrig.

Maxime tager en weekend væk fra familien for at løse situationen, og det var nok ikke det værste, han kunne gøre, for midt i dette kaos finder han varme og hygge i de hjemlige omgivelser.

'Mine helte' er en fransk komedie instrueret af Éric Besnard, der bl.a. har været manuskriptforfatter på Babylon A.D. (2008) og instruerede Jean Reno og Jean Dujardin i 'Cash' samme år.

I rollerne finder vi bl.a. Josiane Balasko, der her i Danmark kunne ses som portnersken i 'Pindsvinet' (2009), og filmen byder desuden på et gensyn med Pierre Richard, der i sin tid var et stort navn i en række komedier som 'Frikadellens flugt' (1975), 'Vi er din far' (1983) og 'Hjælp, vi flygter!' (1986).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
4
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Filmen er bedst, når løjerne går i retning af komedien, mens den bliver en smule klæg, når der spilles på de sentimentale strenge." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Det virker næsten som om, filmmagerne tror, at det jævnaldrende publikum ikke kan følge med, hvis ikke alle pointer skrives med magnaprint." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "'Mine helte' er en fransk bagatel, som ikke desto mindre vinder ved sin næsten perfekt ramte blanding mellem det sure og det søde [...]." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Billedforløbet er upåfaldende og tjenligt, naturen betryggende, skuespillerne i orden skønt klichéer - men levender, charmerende klichéer." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Hvis bare filmen havde haft [...] mod på sin films vegne, [...] fremfor at døse hen i tandløs sentimetalitet, så ville 'Mine helte' være blevet en langt mere levende film." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  "Man anfægter ikke hjertets placering, men budskabet bøjes i neon, og følelsen smøres på med en skovl. Dét bliver på alle måder for meget." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.