Cookie- og Privatlivspolitik

Min ven, Krokodillen

Tilladt for alle
Filmen har en let grundstemning. Den indeholder dog enkelte lettere dramatiske scener med ulykker, forfølgelser og anholdelser og en lettere dramatisk scene, hvor en person bliver angrebet af krokodiller. Filmen indeholder desuden scener, hvor personerne er kede af det og græder. Da scenerne er meget korte og hurtigt afløses af scener med et mere muntert indhold, vurderes filmen til ikke at kunne virke skræmmende på selv de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
08.12.2022
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Lyle, Lyle, Crocodile
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, 2D Dansk Tale Forpre., Babybio - dansk tale
|
Billetter
Min ven, krokodillen plakat

I familiefilmen 'Min ven, Krokodillen' flytter Primm-familien til New York. Her har deres yngste søn, Josh, det svært med at falde til i den nye skole og med de nye venner. Men da han møder Lyle, en syngende krokodille, som elsker boblebade, kaviar og musik oppe på loftet i det nye hjem, ændrer det alt.

De bliver hurtigt bedste venner, men da Lyle bliver truet af den onde nabo, Hr. Grumps, må Primm-familien sammen med Lyles karismatiske ejer, Hector P. Valenti, vise verden, at man sagtens kan finde familie de mest uventede steder, og at der intet er galt med en stor syngende krokodille med en endnu større personlighed.

Filmen er baseret på børnebogen 'Lyle, Lyle, Crocodile' af Bernard Waber, der blev udgivet i 1965 og oversat til adskillige sprog.

'Min ven, Krokodillen' vises med dansk tale.

Skuespillere

Skuespillere

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.