Min sommer i Provence

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har i de fleste scener en positiv stemning og er fortalt i et roligt tempo. Den indeholder dog enkelte lettere dramatiske scener med trusler, overfald og slåskampe. Desuden indgår der en scene, hvor hovedpersonerne bliver skræmt og forfulgt af en stor truende ugle og en scene, hvor hovedpersonerne kæmper mod en stor aggressiv slange. Da scenerne er af kortere varighed og ingen personer kommer til skade, og da scenerne hurtigt afløses af scener med et mere positiv og roligt indhold, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
14.07.2022
| |
2 timer 14 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Le temps des secrets
|
Få en påmindelse 3 dage før premieren.

Filmen 'Min sommer i Provence' handler om den 10-årige Marcel Pagnol, der tager med sin familie op til deres sommerbolig i Provence. Han glæder sig til at udforske den smukke, vilde natur med sin bedste ven, bondedrengen Lili.

Det begynder som en sommer, fyldt med barndommens uskyldige eventyr, men da de møder den smukke aristokratiske pige, Isabelle, udvikler det sig uventet til spirende kærlighed, hemmeligheder og løgne for både børnene og de voksne… for der er slanger i paradis…

Filmen er baseret på den franske forfatter Marcel Pagnols barndomserindringer 'De søde hemmeligheder'. Hans historier er tidligere filmatiseret i de populære film Kilden i Provence og Manon og kilden.

I instruktørstolen sidder Christophe Barratier, som tidligere har stået bag film som bl.a. Koret.

Mere omtale af 'Min sommer i Provence' følger...

Skal du se Min sommer i Provence?
(0 stemmer)