Cookie- og Privatlivspolitik

Min søsters børn alene hjemme

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
02.02.2012
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Min søsters børn alene hjemme
|

I 'Min søsters børn alene hjemme' er Peter Mygind tilbage i rollen som Onkel Erik.

I filmen er børnenes forældre denne gang taget på ferie i New York, og det er op til Onkel Erik at tage ansvar for sine nevøer og niecer, eller i hvert fald forsøge på det.

Alt ser dog ud til at gå fint - lige indtil Jan og Michael tager en lille køretur i fars nye sportsvogn…

Mekanikerregningen bliver 30.000 kr., og børnene overtaler derfor Onkel til at åbne et hotel i deres eget hus. Hotellet bliver hurtigt fyldt, men ikke alle er lige nemme gæster at have på besøg.

Og den skrappe fru Flinth er absolut ikke tilfreds med børnenes succesfulde hoteldrift!


'Min søsters børn alene hjemme' er det femte kapitel i serien om Blob, Pusle, Jan, Michael, Amalie og Onkel Erik.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (480 votes)
4.3
1.6

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... rigtigt sjovt eller originalt bliver det aldrig. Det hele er så harmløst, at man drømmer om kant og krydderier i stedet for tryg og triviel hyggenygge." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Fjoget uden at være morsom..." (Birgitte Grue)

 • Ekstra Bladet

  0

  "De voksne skuespillere kappes om at opføre sig mest skabagtigt (Peter Mygind vinder), og de stakkels børn (samme hold som i forgængeren) afslører heller ikke meget talent udi skuespillets kunst. Men hvad skal de også stille op med så pauvert materiale?" (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... samtlige børn er så utroværdigt glatte og falsk grinende, at man græmmer sig. Det er ikke deres skyld dog, for de har slet, slet ikke noget at arbejde med." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Filmens voksenroller indtages af gode skuespillere, som dog ikke får lov at spille andet end flad farce, og børnene er også underligt upåfaldende..." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Når tjaa, det bliver aldrig helt godt, og aldrig elendigt.

Wayne

Når det er sagt, så er det rimelig familieunderholdning som dog aldrig når de første films niveau. Hverken dem med Axel Strøbye eller Peter Gantzler i rollen som onkel Erik.

Sofieuser/800300

Så behøver man vist ikke se flere af den serie:-)

Lenetteuser/487898

Denne film var ok...!!!

Tina

Så er den set. Det skete under tvang, men gik dog ind i salen med åbent sind da man ind imellem bliver overrasket - især over film, man har skepsis over for. Det skete fx med the Artist. Men det skete så absolut ikke med denne film.

Historien er virkelig kedelig, og når der endelig skete noget blev det ødelagt af dårlige replikker, frygteligt overspillet skuespil af voksne og ikke specielt overbevisende fremførsler af børneskuespillerne. - Man siger, at selv ikke den bedste skuespiller kan hæve niveauet, hvis modspil og manus er elendigt.. Det må siges at være korrekt.

Flere scener er rip-off af - surprise - Alene Hjemme-filmene og 9 ud af 10 morsomme indslag faldt fuldstændigt til jorden, da det føltes som om der blev læst op direkte fra manuskriptet.. hvis der altså overhovedet er brugt tid på at udarbejde et sådant.

Bevares, jeg er da rigtig nok ikke et barn, og derfor ikke som sådan decideret målgruppen for denne film. Men det var langt de fleste andre til stede i salen, og ikke én gang oplevede jeg et hjerteligt grin over filmens forsøg på morsomheder, eller ægte spænding når forbryderne foldede sig ud. Vi havde en 7-årig med, og hun var mere optaget af at fortælle om de forrige film end den 5. i rækken, da vi endelig slap ud igen. Faktisk kunne hun lige trække sig op til et "den var god nok..men SIDSTE gang DA...!"

Jeg giver en enkelt stjerne, men det er udelukkende fordi jeg dog ikke faldt i søvn undervejs, og fordi jeg to gange trak lidt på smilebåndet (selvom den ene gang var i fraklippene efter rulleteksterne)

Jeg håber dansk film vil begynde kaste flere penge efter andre børne/familie-film og så lade disse Min Søsters Børn/Far til Fire-film være fremover.

Karinauser/459576

Som alle Far til Fire film... GOD og SJOV ;)

Wismar

Jeg synes filmen er okay, men det er ikke sådan så jeg jubler af glæde! ...

Malene Rahbekuser/943177

Ungerne syntes den var alletiders. sjov og spændnings fyldt, nogle gange for meget spænding for de helt små :)

yasmin

Den er mega god du skal bare se den!!!!!!!

Kikiuser/447298

Har du set en kender man næsten plottet på forhånd. Ungerne synes og at den var sjov og det er jo det vigtigste :0)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.