Milla

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en humoristisk og varm stemning, afbrudt af flere triste og dramatiske passager. Der er flere scener, hvor hovedkaraktererne kommer i stærk følelsesmæssig affekt. Endvidere er der situationer med mildt seksuelt indhold samt pille- og stofmisbrug. I en scene overværer man en person, der er tæt på at dø. I en anden scene er en person meget fortvivlet af sorg. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke grænseoverskridende og skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15 år. Den får derfor en 15 års grænse.

Se mere på medierådet.dk
05.11.2020
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Babyteeth
|
Billetter
Milla

Filmen 'Milla' handler om den dødeligt syge teenager Milla, som forelsker sig i pusheren Moses.

Milla føler sig som en supernova på kanten af at eksplodere. Hun er alvorligt syg, men det forhindrer hende ikke i at smaskforelske sig i Moses - en småkriminel, der ikke har meget kørende for sig.

Situationen er forældrenes værste mareridt, men forelskelsen bliver starten på en afgørende fase af Millas liv; en fase hvori Milla lærer sig selv og sine nærmeste, hvordan man lever livet hver dag som om det var den sidste.

Coming-of-age fortællingen er et rørende drama om kærlighed, om familierelationer, om accept og om at lære at give slip.

I hovedrollen ses Eliza Scanlen, der også kan ses som den yngste søster i Greta Gerwigs filmatisering af Little Women.

Mere omtale af 'Milla' følger...

Skal du se Milla?
(14 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.