Cookie- og Privatlivspolitik

Milla

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en humoristisk og varm stemning, afbrudt af flere triste og dramatiske passager. Der er flere scener, hvor hovedkaraktererne kommer i stærk følelsesmæssig affekt. Endvidere er der situationer med mildt seksuelt indhold samt pille- og stofmisbrug. I en scene overværer man en person, der er tæt på at dø. I en anden scene er en person meget fortvivlet af sorg. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke grænseoverskridende og skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15 år. Den får derfor en 15 års grænse.

Se mere på medierådet.dk
05.11.2020
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
Babyteeth
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning
|
Milla

Filmen 'Milla' handler om den dødeligt syge teenager Milla, som forelsker sig i pusheren Moses.

Milla føler sig som en supernova på kanten af at eksplodere. Hun er alvorligt syg, men det forhindrer hende ikke i at smaskforelske sig i den småkriminelle og lidt ældre unge mand, der ikke har meget kørende for sig.

Situationen er forældrenes værste mareridt, men forelskelsen bliver starten på en afgørende fase af Millas liv; en fase hvori Milla lærer sig selv og sine nærmeste, hvordan man lever livet hver dag, som om det var den sidste.

Coming-of-age fortællingen 'Milla' er et rørende drama om kærlighed, om familierelationer, om accept og om at lære at give slip - både som forældre, som forelsket teenager og som menneske.

I hovedrollen ses Eliza Scanlen, der også kan ses som den yngste søster i Greta Gerwigs filmatisering af Little Women, mens den altid gode Ben Mendelsohn spiller hendes far.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
4.7
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... frem for alt tværer filmen ikke rundt i sygdom, men gør i stedet det egentlig banale budskab "lev livet, mens du har det" både vedkommende, medrivende og rørende." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "'Milla' er en befriende anderledes og klarsynet film om et virkelig svært emne." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... nægter at underkaste sig genrens følelsestyranni et langt stykke ad vejen, men den tør omvendt heller ikke slutte i tide." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Der er intet som helst sjovt ved kræftramte Millas situation. Men hun og forældrene vælger at glæde sig over nuet, og det er der kommet en rørende og humoristisk film ud af." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Soundvenue

  "Visuelt er filmen dog dynamisk fortalt, sansemættet, farverig og stilbevidst. Der er gode scener, men filmen prøver for hårdt på at være speciel og ender med at være quirky og selvbevidst på den irriterende måde." (Freja Dam)

 • Weekendavisen

  "Eliza Scanlen (fra 'Sharp Objects' og 'Little Women') markerer sig som mere end et nyt stjernefrø. En smuk og stærk film om at elske i trods og udfordre døden." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.