Cookie- og Privatlivspolitik

Mile 22

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående hektisk og spændingsmættet stemning. Der er talrige scener med vold: Personer skydes ned – i nogle tilfælde henrettes de liggende sårede. Personer har ild i tøjet. I flere tilfælde ses langvarige slagsmål med knive og andre genstande. Biler eksploderer med personer i. I adskillige tilfælde skildres volden udpenslet og blodigt. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
30.08.2018
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mile 22
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Actionfilmen 'Mile 22' handler om James Silva, en elite officer i den amerikanske efterretningstjeneste, der får til opgave at smugle en indonesisk politibetjent med følsomme oplysninger ud af landet. Dette skal han gøre ved hjælp af en tophemmelig enhed, for at afværge et større atomangreb.

Ekstraktionen er en langt sværere operation end antaget, da flere er interesserede i politibetjent Li Noors viden, bl.a. lokale og internationale efterretningstjenester.

De 22 mil enheden skal dække, mellem den amerikanske ambassade og ekstraktionspunktet, bliver således præget af flere konflikter og en hel del action.

'Mile 22' er instrueret af Peter Berg, som tre gange før har samarbejdet med hovedstjernen Mark Wahlberg - med Patriots DayLone Survivor og Deepwater Horizon. På rollelisten ses også John Malkovich, 'The Walking Dead' stjernen Lauren Cohan, og med filmen er den indonesiske skuespiller Iko Uwais, som spiller politibetjenten, et skridt nærmere på en international anerkendelse. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (76 votes)
3.9
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "'Mile 22' får [...] aldrig etableret sig som et selvstændigt, originalt værk, for det er i bund og grund ikke andet end en bleg afskygning af langt bedre film i genren." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Koblingen af hi-tech i det høje og brutale slagsmål på landjorden rummer en slags sandhed om den moderne krigsførelse, som giver 'Mile 22' nervepirrende intensitet." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simonuser/784080

Meget tynd historie, en film som jeg vil glemme altom, inden der er gået 1 uge.
Actionscenerne er dog rigtigt godt udført!

Sara Ravn Bachuser/934808

Mile 22 er en udemærket actionfilm, med meget realistiske scener ved slåskampe - vildt fede filmeteknikker. Vi blev bestemt ikke skuffede!

Vi var til særvisning i Palads 22/08.
Sara og Lennart

caroline

Det var ikke en film for mig. Meget forudsigelig og en typisk actionfilm. Synes der manglede lidt handling, og kamerahåndteringen skabte forvirring.

Ashley

Jeg har set mange actionfilm igennem årene, men formåede alligevel at blive overrasket over Mile 22. Mile 22, med en gennemført, antihelt som hovedperson, efterlod mig med hjertet helt oppe i halsen næsten hele vejen igennem. Jeg ville klart anbefale den... Dog ikke til de helt sarte sjæle, da der - som ved enhver god actionfilm - er en hel del blod at tage stilling til!

Leo

jeg synes at der er en god actionfilm med mange action effekter mm. dog syntes jeg at den er meget uorigional og at der findes meget bedre film i samme genre og art.

Jan

Masser af action og kamp scener -
men ja, det er ikke alle dele af filmen der er lige realistisk, for ikke alle spiller lige godt.
Men - det er nu god underholdning alligevel ;)

Mathæus

Jeg så filmen med 2 af mine drenge venner. Vi nød alle filmen fra start til slut, med hæsblæsende action og fede kampscener.
Filmen havde nogle scener som prøvede at få os til at holde om karakterene, men som ikke rigtig lykkedes, måske skyldes dette spilletidens længden. Længden på halvanden time passer perfekt til filmen, hvis man ser bort fra at de prøver at få en til at holde om en del personer, som man ikke rigtig når.
Jeg synes at Mark Wahlberg gjorde en suplim præstation, der var overbevisende og som manglede lidt fra de andre karakterer i filmen.
Efter nogle lidt useriøse film som Transformers og Ted, havde jeg ikke meget tiltro til ham til at starte med, men det ændrede han.

Alt i alt, en ganske fin film, men ikke en der får mig til at se den igen.

Alexander

Var inde og se den til en særvisning i palads d.22/8 og det var en okay film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.