Cookie- og Privatlivspolitik

Mig før dig

Tilladt for alle
Filmen har en romantisk stemning, og indeholder ingen elementer, der vurderes at ville kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
02.06.2016
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Me Before You
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Filmen 'Mig før dig' handler om den ubeslutsomme Lou Clark, der driver fra det ene job til det andet for at få økonomien til at hænge sammen.

En dag bliver hun tilbudt et job som plejerske for den unge forretningsmand Will Traynor, der har mistet førligheden i en ulykke. Will er blevet et kynisk menneske uden livsglæde, men da Lou dukker op, viser hun ham, at livet trods alt er værd at leve, og sød musik opstår mellem det unge par.

Dramaet er baseret på Jojo Moyes' roman af samme navn, og Moyes har også skrevet manuskriptet i samarbejde med skribenterne bag ungdomsfilmen En flænge i himlen. Både sygdomstemaet, det romantiske udgangspunkt og den unge målgruppe kæder de to film sammen.

'Mig før dig' er instrueret af debutanten Thea Sharrock og har Emilia Clarke, kendt fra tv-serien 'Game of Thrones', og Hunger Games-skuespilleren Sam Claflin i de to hovedroller. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1273 votes)
5.1
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... i hjertet konstaterer man, at der [...] er placeret lige præcis de følelsesmæssige miner, der, uanset hvor kynisk og filmanmeldercool man har sat sig for at være, bliver detoneret med tårer i skægget til følge." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... er blevet til en pæn-pæn feelgood-film, som [...] sagtens kan konsumeres på en romantisk date ..." (Birgitte Lorentzen)

 • Jyllands-Posten

  "Dejligt med et kærlighedsdrama, der for en gangs skyld vil andet end at gentage alt det, vi har set tusind gange før." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Der er små dryp af sød flirt og sjov ..." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

elsker

Lars Michael

Selve starten af filmen for man et billede af hvad historien kommer til at være, og ganske rigtig.
Der gik ikke mere en 10min før man vidste hvordan resten af filmen ville være, men når det er så sagt så er det en hyggelig aftens film.
Selve historien er noget man har set masser af gange, men alligevel skal man da se filmen da der kommer nogle overrasker i filmen, og det gjorde der også.
Den fortjener 4 store stjerner.

miguser/125515

jeg havde det lidt"tjo det kan jo værre den er go". kan kun sig jeg fortryder det slet ikke. det er en fim i verdens klasse. det er en film jeg vil kunne se om og om igen. jeg glæder mig til 2eren

Nikolaj

Jeg brød mig ikke om de sange, som blev ved med at blive spillet ind over filmen. De var mildest talt anstrengende, men jeg kunne lide historien. Nogle af dialogerne holder ikke helt, men jeg synes, at konflikten er vigtig, jeg synes, at hovedpersonerne formåede, at have god kemi. Og den ender hellere ikke som alle andre romantiske film nu gør nu til dags. Den får 4 stjerner herfra!

Wayne

Men den kvindelige hovedpersons evige smil, ramte altså forkert hos mig. Jeg kom ikke til at tro på "romancen" - men den skal have plus for ikke bare at ende med sukker på toppen.

Palasse

Nok mest for et kvindeligt publikum..

Jeg kunne godt lide filmen, men må samtidig indrømme, at den var lidt klichéfyldt og sødsuppe-agtig. Lidt à la "En flænge i himlen", men dog markant bedre.

Et godt stykke håndværk, en sød historie med gode folk både foran og bagved kameraet.

susanne

Dejlig film om kærlighed og retten til at bestemme over ens liv ,skal man leve som det er bedste for ens familie eller skal man vælge som man selv vil.
Husk lommertørklæder der er farer for alliergi-udbrud

Dorthe

Virkelig smuk og rørende film.

Anneuser/16155

En smuk film hvor alle følelser får spil. En film med en del eftertanke - som virkelig rør en.
Jeg så den med mine 2 døtre på 16 og 12 år - De var meget optaget af den - og dejligt at have så meget at tale om bagefter med dem.

Jeg anbefaler filmen og den er de 6 stjerner værd som jeg har givet !!

Morilduser/309483

God film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.