Cookie- og Privatlivspolitik

Midsommer

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
07.02.2003
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Midsommer
|

Eksamen er overstået for alle vennerne på nær Christian. Hans lillesøster Sofies uforklarlige selvmord to måneder tidligere har tæret hårdt på ham, men nu er tiden inde til at se vennerne igen. Han har besluttet sig for at tage med på en tur til Sverige.

Selvom søsterens tragiske død hviler tungt over gruppen er alle opsat på at lægge oplevelsen bag sig og lade livet gå videre. Den knugede stemning løsnes langsomt op, vennerne holder humøret højt hos Christian.

Trine, som Christian længe har varet varm på, gengælder endelig hans følelser og alt er efterhånden OK...næsten. For ingen kan helt slippe spørgsmålet om Sofies meningsløse selvmord og pludselig en nat hjemsøges Christian af en skræmmende, uforklarlig hændelse.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (29 votes)
3.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Helt utrolig hyggelig!! Og selv her godt 10 år efter, er den bare stadig virkelig i topklasse.

Lars Michael

Ikke noget af råbe hurra af, ikke den bedste danske gyser film der er lavet, jeg blev slet ikke bange da jeg så den for først gang.Men jeg synes det er fedt at der er begyndt og lave sådan nogle film i danmark.

Anonymuser/0

..faar man gaasehud. Jeg ringet serioest til en ven, fordi jeg paa davaerende tidspunkt stort set ikke havde set gysere foer om aander i en feriehytte. En udmaerket gyser til folk der naarmalt ikke ser det.

Wayne

gys, i det svenske.

Katja

Man skal jo starte et sted og når det så er sagt synes jeg faktisk denne danske gyser er vellykket. Jeg blev ihvertfald skræmt op til flere gange..
(men der skal heller ikke så meget til ;)

Nogenuser/12232

sådan går det når danskere laver gyser med unge skuespillere. det blive virkelig dårligt med virkeligt virkeligt dårligt manus

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.