Vind biografbilletter hver uge

Mid90s

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har skiftesvis konfliktfyldte og rolige passager. Den indeholder flere dramatiske scener med voldsomt indhold, bl.a. hvor en ung dreng flere gange udsættes for vold af sin storebror. I en ildevarslende passage kører en gruppe unge galt i en bil i forbindelse med spirituskørsel, og det er i længere tid uklart, hvor slemt de er kommet til skade. I forbindelse med selve uheldet benyttes der chokeffekter i klipning og på lydsiden. Filmen indeholder desuden scener med et barn, der er involveret i skænderier, slåskampe, uheld og selvskadende adfærd. Selv om filmen også rummer varme og humor, vurderes det, at de voldsomme passager kan virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 11-15 år, og filmen får derfor en 15-årsgrænse.

Se mere på medierådet.dk
11.07.2019
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mid90s
|
Billetter

Komedie-dramaet 'Mid90s' følger 13-årige Steve i 1990ernes Los Angeles, hvor han over en sommer kæmper med problemer på hjemmefronten og hænger ud med en gruppe nye skater-venner.

Steve vil gøre alt for at blive optaget i vennegruppen, og det bliver starten på en sommer fyldt med nye venskaber, fjender og oplevelser.

Coming-of-age historien er skrevet og instrueret af skuespilleren Johan Hill, der altså træder om på den anden side af kameraet. Soundtracket er præget af hiphop fra det årti, som filmen også udspiller sig i.

Mere omtale af 'Mid90s' følger...

Skal du se Mid90s?
(30 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.