Cookie- og Privatlivspolitik

Michael Jackson's This Is It

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
28.10.2009
| |
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
|
This Is It
|
'Michael Jackson's This Is It' er en koncert film, hvor man kan opleve popstjernen, som vi aldrig har set ham før.

Filmen viser øvelserne til på den verdensturne, der var planlagt for 2009, men aldrig blev til noget, og tilføjer interviews og backstage-optagelser.

'High School Musical'-instruktøren Kenny Ortega trækker i 'Michael Jackson's This is It' på flere hundrede timers optagelser, og instruktøren var også koreograf på forberedelserne til turnéen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4822 votes)
5
3.3

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... indimellem rammes man som lytter og voyeur af den der kuldegysende følelse: ”Hold k…” hvor er den mand genial”" (Thomas Søie Hansen). ()

 • Ekstra Bladet

  "... makværk, der markedsføres som en koncertfilm, men snarere er en dilettantisk videoreportage. Hvis MJ ikke var gået bort, ville dette allerhøjst være endt som bonusmateriale gemt af vejen på bagsiden af en dvd" (Peter Albrechtsen). ()

 • Jyllands-Posten

  "Musikken er stadig i topklasse, og vil man dyrke Jacksons musiske talent og er ligeglad med den velbalancerede dokumentarfilm som genre, ja så kan man sige: ”This is it”" (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... en stærkt seværdig og musikalsk - selvsagt - fremragende oplevelse" (Erik Jensen). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Hvis man spurgte mig om, hvilken min favorit sanger var, ville jeg nok sige Michael Jackson. Han er bestemt ikke den, som jeg synes synger bedst eller laver det fedeste musik. Beatles er helt klart min favorit inden for musikken. Men Michael Jackson har jeg altid været beundret af, hans musik, hans dans og hans utrolige udvikling. Synd at kun noget at blive 50 år.

Jeg er ikke helt fan af filmen, jo den er på mange måder interessant, men tung. Det er en lidt for stor mundfuld, og selvom den aldrig nogensinde bliver dårlig. Så er jeg noget skuffet over den.

Til gengæld var der en spillefilm var firserne kaldet Moonwalker, den fungeret rigtigt godt. Den var underholdende, indeholdt god musik. Og Joe Pesci var perfekt som skurk i den.

HeleneColor

Kan godt huske tilbage den dag, d. 25 juni 2009, den dag hvor The king of pop gik bort. Jeg viste lidt hvem MJ var, men havde aldrig vist mere..
- Den dag jeg fik det at vide, at han var død. Var præcis den dag jeg fik sommerferie.
Dagen startede med: Jeg vågnede helt normalt og fik tøj på. Der jeg kommer ud til køkkent havde min mor tændt for fjernsynet og der snakkede de om: "The King Of Pop" Michael Jackson er død.. Der spurgte min mor mig om, om jeg vidste hvem han var.. Der svarede jeg da tilbage, at jeg ikke vidste noget (detsvære:( )....
Der jeg kom i skolen, gør vi som altid at hele skolens samles inden vi siger God Sommerferie.. Under samlningen begyndte vores skoleinspektør, at snakke om MJ og vi skulle hører hans kendte hit " Thriller".. Synes da sangen var god!

Eftersom der kom en film i biografen med ham, havde jeg dumt nok ikke tænkt på at gå ind og se.. Lige indtil at min veninde invirteret mig og nogle andre piger, med ind og se den.. Der fik man et helt andet syn.. Jeg fik det faktisk lidt ondt.. Under alle de optagelse der blev taget til filmen, var da bestemt gode Men! Når man hører hans stemme, kan man allerede hører at han er lidt svag.. Ikke ondt ment! Men hør selv! Han ville give 10 konceter! De andre ville ha 50!!!? Det kunne han da ikke klare!!:'(

Han har haft et svært liv og det fortjener et menneske ikke.. Og hellere ikke ham.. Han er en af mine store idoler lige nu. Michael håber du hviler i fred, der hen hvor du er... Elsker dig!
R.I.P. Michael Jackson<3

6 Stjerner!

Camilla BK

Folk herinde er meget blandt omkring filmen, men jeg er en af dem som synes det var en vild oplevelse at se filmen i biografen - men det er så også det.

Siden hans død var jeg i et par år helt pjattet med ham. Jeg hørte hans musik konstant, så videoer med ham, og ville lære dansen til nogle af hans musikvideoer.
Jeg synes det var en super fed oplevelse af se den her film/dokumentar/koncert i biografen. Musikken gav mig kuldegysninger flere gange, og synes det var sjovt at se hvordan det ligesom var at være med på en tour. Har dog ikke set filmen efter dette og har den altså ikke selv på dvd selvom jeg synes han var en fantastisk mand.

Fortryder på ingen måde at have set den i biografen, og at se filmen gjorde mig utroligt trist og glad på samme tid :)

AufVideoSehen

Hurtigt produceret og sammenklippet og lige så hurtigt glemt igen. Thats it. Goodbye Jacko. Så får I ikke mere for den 25 øre.

Wayne

Manden manglede penge, som få - mere end 50 koncerter og i den afkræftede tilstand. Det ville næppe have fungeret. Men synd for ham at han skulle have den udgang han var absolut genial. Filmen viser at han stadig kunne sine moves, men ikke om han stadig havde stemmen.

Nicolaiuser/319840

den var ok

S. Rico

Der er ikke tale om en dokumentarfilm. I så fald skulle der have været en eller anden voice-over, der fortalte om koncertplanlægningen m.v. Og i så fald skulle der have været lagt mere vægt på hvad der sker mellem musiknumrene.

Det er heller ikke en koncertfilm. For der er jo i sagens natur kun tale om musikprøver. Men det er alligevel musikken der klart bærer filmen. Men så er det bare synd, at Michael ikke giver los men sparer på sin stemme (som han selv siger på et tidspunkt). Udførelsen af hans fantastiske hits bærer desværre præg af, at han sparer på stemmen. Og derfor er lyden skuffende.

Det skal dog ikke alt sammen være negativt. Han har lavet noget af det mest geniale musik, der er udgivet. Og højdepunkterne fra filmen er efter min mening Earth Song og Billie Jean.

Jeannie

Jeg så filmen i biografen... og jeg må sige at jeg har delte meninger omkring den. Jeg føler lidt at det bare er en moneymaker. Og det skuffer mig dybt. Synes ikke den viser den respekt som Michael virkelig fortjener, den er for mig ikke ret personlig... Det virker til tider falsk og opsat... Det som gør filmen god er bare.. at Michael er med... Man ser Michael smile.. fortælle at han elsker os... man ser hvilket geni han er/var.. Et godt sidste blik... R.I.P Michael. Vi savner dig.

SynneL

Jeg så den i biffen, og skal helt klart også have købt dvden ... :-)

loneuser/466704

Fantastisk film. Se den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.