Cookie- og Privatlivspolitik

Men in Black: International

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en actionpræget og humoristisk grundstemning. Den indeholder dramatiske scener med voldsomme kampe, drab og angribende aliens. I en scene med elementer af uhygge ses to truende udseende aliens langsomt bevæge sig ind på en intetanende person, som de dræber ved at opløse ham. Da filmen foregår i et urealistisk og ofte humoristisk science fiction univers, og da det voldsomme ikke er realistisk udpenslet, vurderes det, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn over 11 år.

Se mere på medierådet.dk
13.06.2019
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Men in Black: International
|
Versioner: se alle
3D, 2D, 2D IMAX, 4DX 2D, Babybio, Seniorbio
|

Actionkomedien 'Men in Black: International' er fjerde kapitel i serien om agenter, der bekæmper rumvæsner iført sorte jakkesæt.

Den London-baserede afdeling af MIB rekrutter en ny agent, som bemærkelsesværdigt har fundet det hemmelige hovedkvarter. Her bliver hun sat sammen med den rastløse Agent H.

Efter en række angreb fra en gruppe rumvæsner, må makkerparret nu rejse verden rundt for at afvige truslen. 

Hovedrolleindehaverne bliver denne gang spillet af Tessa Thompson og Chris Hemsworth, som tidligere har ageret makkere i Marvel-filmene Thor: Ragnarok og Avengers: Endgame

Emma Thompson spiller endnu engang Agent O, mens Liam Neeson spiller London-afdelingens overhoved, High T.

'Men in Black: International' instrueres af F. Gary Gray som tidligere har stået bag film som Fate og the Furious og Straight Outta Compton.

Se 'Men In Black: International' på Blockbuster.dk nu:

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (81 votes)
3.9
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... der er da både fine actionscener og kække one-liners, men det er set bedre før, og 'Men in Black: International' lider grundlæggende af, at den ikke er nær så sjov eller clever, som den selv tror, den er." (Thomas Brunstrøm)

 • Ekstra Bladet

  "De tre foregående film levede i høj grad i kraft af samspillet mellem Will Smith og Tommy Le Jones, men det er desværre ikke tilfældet her, hvor man overhovedet ikke fornemmer nogen kemi mellem Chris Hemsworth og Tessa Thompson." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Plottet er virkelig dovent, for ikke at sige provokerende forudsigeligt, og det skygger for de få øjeblikke af uforfalsket underholdningsbegejstring, der trods alt sniger sig ind i det barnlige MIB-univers." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... agentparrets kamp for klodens overlevelse tager dem fra USA over London og Paris til Marrakech og Napoli, hvor den intergalaktiske storkonflikt reduceres til fesen 007-action med sprællende rumkryb og dødfødte punchlines." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lucas Frey

Humoren er plat. Historien kedelig. Dette er bare et forsøg på at lave flere penge på en ellers god titel.

Oszar

MIB: International er en anderledes "Men in black film", fordi der f.eks. er mange nye karakterer, og her er min mening

Det første, jeg vil sige noget om, er plottet. Plottet skiftede for mig undervejs i filmen, fra om jeg synes godt om det, til at jeg ikke synes om det. Jeg synes overordnet, at det fungerer og det er uforudsigeligt og det er et kæmpe plus. Dog så er det lidt svært at finde rundt i.

En anden ting, jeg gerne vil fortælle om, er karaktererne, fordi efter min mening er der enkelte karakterer, som jeg synes skifter i, hvem de er og det er ærgerligt.

Skuespillet er fint, men det er bare ærgerligt da, der er karaktere, der ikke holder.

En anden ting, som jeg gerne vil nævne er, at jeg var skuffet over humoren, fordi det var få steder filmen var sjov. Actionscenerne fungerer dog fint og filmen er også visuelt flot og troværdig.

I forhold til de gamle så er filmen anderledes som "Men in black film", men der er stadig masser af rumvæsener og gadgets. Så filmen er stadig troværdig til sit navn.

Overordnet så synes jeg, den er på grænsen mellem, at jeg anbefaler den til,at jeg ikke kan. Jeg synes nemlig, der er nogle alt for store ting, der kunne have været bedre, men man bliver stadig underholdt.

Arne

Øv.
Jeg havde glædet mig til denne film, men desværre kunne den på ingen måde leve op til mine forventninger.
Chris Hemsworth er vildt sjovt i Marvels film som Thor, men i denne fungerer han desværre slet ikke. Øvøv!

Bjarke

Hvis man går og tror at dette er en fed fed film, set ift. den oprindelige M.I.B......så bliver man skuffet.

Den havde sin egen tid, og den her var hverken pengene eller tiden værd at bruge på den.

Sebastian

Min bror og jeg var ret godt underholdt. Humoren var rigtig god, og jeg syntes faktisk også at historien var spændende og uforudsigelig. Selvfølgelig skal man ikke forvente det store men blot tage det som det er, ligesom de gamle men in Black film.

Claus

Ja her er vi igen, jeg er ved at tro at Hollywood er løbet tør for nye idéer til film. Seriøst vi har nu set flere remakes eller forsætteler til film serier end nye film med nye spændene ideer, men måske er det fordi selskaberne ved at de kan få deres penge tilbage selvom filmen bliver dårlig modtaget af folk. Det er af de store problemer som har plage film industrien i mange år, men desværre er det ikke så meget vi kan gøre ved det udover at lag vær med at se filmen. Nå der fik den bryde af mit skuler, lag som snakke om den nye MIB film.

De positive ting: jeg kunne rigtig godt lig kemien mellem Chris Hemsworth og Tessa Thompson, man kan godt se at de har haft det sjovt under optagerne til Thor Ragnarok samt deres tidligere arbejde.

En anden god ting ved filmen er de reference til de tidligere film i serien, et af dem kan ses ved MIB HQ i London i et af Kontorene og kan blive genkender ved et male der visser den sidste kamp scene i MIB hvor Kay & Jay bekæmper den store kakerlak, det var den eneste jeg kunne finde men jeg er sikker på at der er flere. Filmen tilfører også meget mere til MIB universet, så som transporten hvor vi ser hvordan Agents ankommer fra A til B på inden tid noget som visse selskaber kunne lære noget af, samt det forskellig teknologi der findes rundt om i verden og de nye aliens typer.

De negative ting: meget kan man sige om humor og hvordan det har udvikle sig gemme årene, med det vis jeg sige at filmen vider under den samme forbandelse som MIB 2. Næsten alle jokes føles som om de er designet til at få folk til a grine, desværre er det kun børn samt meget unge som vil finder dem sjove nok til at grine af men ikke mig, jeg syntes at de er dårlig skrevet samt dårlig udføre af skuespillerne og det er en skram.
Filmes skurk kunne os være beder, ikke fordi jeg ikke kan lig deres design men de godt være skrevet beder.

Men nok den største ting som virkelig gik mig på nerverne var hvordan folk håndteret/brugt neuralizer. Det er også en ting som går mig på naverne i 3´en, de bruger den alt for ofte og når de har brugt neuralizer siger de det midte mærkelig ting til dem der har fået slet hukommelsen, det er sikkert en lille ting for mange folk men jeg ville alligevel sig det.
Skuespillet arbejde er heller ikke noget at skrive hjem om, selvom at det mange gode skuespiller med i filmen men når manuscript ikke er vel skrevet så kan det være svært selv for den bedste skuespiller det er set før med andre film. det gør især ondt at se Liam Neeson, Chris Hemsworth, Tessa Thopson og Emma Thompson som prøver deres bedste for at holde sammen på filmen men uden held.

Alt i alt syntes jeg det er skuffende at se MIB International ikke kunne leve op til den først charme eller humor, jeg havde ellers set frem til en nye direktør som F. Gary Gray og hvad han kunne byde på i stede for Barry Sonnenfeld som var direktør for de første 3 film, måske er det på tide at lægge MIB serien på hylden for nu. Derfor er jeg spillet min film side vil giv den 2 stjerner men jeg elsker film universet rigtig meget så vis jeg er sød få når den lige op på 3 stjerner, men jeg kan ikke anbefale den kun vis du er stor fan af MIB så kan du se den ud over det nej, se heller noget andet insted for.

Jens Kirk

Dødkedelig og fantasiløst. Udelukkende lavet fordi den oprindelige trilogi var 3 fantastiske film og sikre kassesucceser. Skurkene ligner noget fra Star Wars ell. Star Trek blandet op med små nuttede legebamser fra Toy Story, der er gået ind i den forkerte film. Det største problem er dog Will Smith og Tommy Lee Jones, eller rettere fraværet af de 2. Det samspil mellem de 2 bar i høj grad de 3 oprindelige film. Det mangler her i 4’eren. Chris Hemsworth er så tilbagelænet og ligeglad med alting at man tænker han nok helst ville have været foruden denne rolle. Og Tessa Thompson er så fuldstændig usynlig og ligegyldig som jeg aldrig før har oplevet en skuespiller være i nogen film. Sjældent har jeg kedet mig så gudsjammerligt igennem en film som jeg gjorde til MIB4 - International. Hvis du elsker MIB, så følg et godt råd og hold dig til den oprindelige trilogi.

Segoyuser/116755

Var underholdt...trods der var et par grin undervejs, så tja var den kommet på tv havde jeg sparet de kroner:-))

maiuser/505959

Med Chris Hemsworth og Liam Neeson skulle man tro man var godt underholdt.Og ikke mindst af de utallige store og små rumvæsener,masser af effekter, endda naturskønne scenerier fra marokko og napoli. Men der mangler noget.Noget ægte, følelser,samspil.Den er overgjort,tom,anstrengende, men dog værd at se.

Moviemaniac.dk

Historien er egentlig ikke så hulens relevant i MIB: International, eller for den sags skyld, interessant. Så selvom det er flot og prof lavet, så er det bare en film som udmærker sig allerbedst til en aften på sofaen,- ikke i biffen.

Læs hele anmeldesen på hjemmesiden :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.