Cookie- og Privatlivspolitik

Men (2022)

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket ’Tilladt for børn fra 15 år’

Se mere på medierådet.dk
02.06.2022
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Men
|
Men plakat

Gyserfilmen 'Men' handler om den unge kvinde Harper, der, i kølvandet på en personlig tragedie tager alene til den landlige idyl i England, hvor hun håber at have fundet et sted at hele.

Men nogen eller noget fra den omkringliggende skov viser sig at følge efter hende. Hvad der starter som en mulig begyndelse på et nyt kapitel, ender snart i et regulært mareridt for den tilflyttede kvinde.

I hovedrollen som Harper ses Jessie Buckley, der de seneste år har succes med film som Wild Rose, I'm Thinking of Ending Things og The Lost Daughter.

På rollelisten ses desuden Rory Kinnear fra bl.a. No Time To Die og Paapa Essiedu fra hit-serien I May Destroy You

'Men' er skrevet og instrueret af Alex Garland, der tidligere har stået bag filmene Ex Machina og Annihilation

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (26 votes)
2.9
5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Filmland P1

  "'Men' er under ingen omstændigheder en film med en pointe, man kan folde sammen og putte i lommen. Den stikker i mange retninger. Den er syret. Den er grum. Den er voldsom. Den er på sin vis lige så åndssvag og absurd som de mænd, den revser. Og så er den ikke mindst virkelig sjov i sin fantasifulde omvæltning af verden." (Per Juul Carlsen)

 • Filmmagasinet Ekko

  "I rollen som Harper er Jessie Buckley, der sidste år blev Oscar-nomineret for 'The Lost Daughter', fremragende. Det meste af filmens første halvdel sker der ikke noget mystisk eller uhyggeligt, men Buckley er så charmerende og empatisk, at hun kan få den mindste gøren og laden til at fremstå spændende." (Aske Nielsen)

 • Information

  "Alex Garlands nye film er en skrækindjagende fornøjelse, der til fulde har i uhyggelige effekter, hvad den mangler i dybsindighed." (Lone Nikolajsen)

 • Soundvenue

  "Jessie Buckley kan, som den vidunderlige skuespiller hun er, på en eller anden måde håndtere det store spænd i både at skulle være scream queen og en selvstændig, stærk kvinde, en tømmerflåde i et sort hav af testosteron. Den ofte så sympatiske Rory Kinnear burde ligeledes indstilles til en slags freakshow-Oscar for sin gestaltning af majoriteten af 'Men'." (Henrik Reinberg Simonsen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Den gjorde det den skulle :O

Anetteuser/65434

Jeg elsker et godt gys, men denne såkaldte gyser var en langtrukken , kedsommelig rejse gennem et fugtigt engelsk landskab, befolket af mystiske , dysfunktionelle mænd som alle udsprang fra en og samme kilde.
Ydermere var filmen ledsaget af et dystonalt soundtrack, som skar i ørerne.
Alt i alt to timers ulidelig spild af tid

Klavs

Hmmm...skuespillerne var gode, billederne var gode, fine stemninger. Desværre kører filmen helt af sporet mod slutningen i en arty-farty katastrofe af lorteovertrukket lagkage af Lars Von Trierske dimensioner.

Nogle vil nok kunne lide den, jeg gider aldrig se den igen, og var sgu næsten ved at skride, da den heldigvis sluttede af sig selv.

At kalde det en slags horrorfilm er en joke helt ude i hampen i en engelsk skov. Det er mere en terapifilm for skilsmisseramte kvinder m/k på mærkelige svampe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.