Cookie- og Privatlivspolitik

Mellem to verdener

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er ikke aldersvurderet af Medierådet for Børn og Unge og den har derfor fået tildelt aldersmærket 'Tilladt for børn fra 15 år'.

Se mere på medierådet.dk
08.09.2022
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ouistreham
|
Billetter
Mellem to verdener plakat

I 'Mellem to verdener' flytter den celebre forfatter Marianne Winckler fra Paris til havnebyen Ouistreham i Normandiet, hvor hun vil researche til en bog om kløfterne på arbejdsmarkedet. Uden at afsløre sin rigtige identitet tager hun job som rengøringsdame på en færge, der sejler til England.

I sit nye arbejdsliv oplever livet i underklassen på nærmeste hold. Hun observerer sine kollegers finansielle og arbejdsmæssige udfordringer, men også de nye kollegers varme fællesskab og solidaritet, som hun indlemmes i – i hvert fald så længe sjakket tror, at hun er en af deres egne.

Filmen er instrueret af Emmanuel Carrére, som har et langt forfatterskab bag sig - og også en enkelt film, den finurlige 'La Moustache' fra 2005. ’Mellem to verdener’ bygger på Florence Aubenas roman ’Le Quai de Ouistreham’.

Hovedrollen spilles af Juliette Binoche, der er kendt fra bl.a. Blå, Skjult og The English Patient.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.3
4.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Veteranskuespilleren Juliette Binoche er lige ved at få baghjul af en ukendt rengøringsassistent i et fint, lille drama om bunden af arbejderklassen." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmmagasinet Ekko

  "Suveræne Juliette Binoche bruger hele sit enorme repertoire i gribende fransk drama om underklassens barske virkelighed." (Bo Tao Michaëlis)

 • Information

  "En kvinde lægger for en tid livet i Paris bag sig for at leve som rengøringsarbejder i en nordfransk havneby med henblik på at skrive en bog om det. Sådan lyder handlingen i det franske drama 'Mellem to verdener', der er baseret på en dokumentarisk bog." (Lone Nikolajsen)

 • Politiken

  "'Mellem to verdener' viser en anden og mere ildelugtende side af Juliette Binoche. Og hun gør det godt som underbetalt rengøringskone med begge hænder nede i et overskidt færgelokum." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.