Cookie- og Privatlivspolitik

Mellem linjerne

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
22.08.2019
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Doubles vies
|
Mellem linjerne

Den franske komedie 'Mellem linjerne' foregår i det parisiske forlæggermiljø, hvor en forfatter og hans redaktør ender i en uoverskuelig situation.

Forfatteren Leonard har tidligere haft stor succes med sine selvbiografiske romaner. Men hans gamle ven og forlægger, Alain, må afvise forfatterens nye manuskript, da han ikke sælger så godt som før.

Bogbranchen er i det hele taget presset af digitaliseringen, hvor bloggerne er ved at blive lige så vigtige som forfatterne.

De to må nu kæmpe hver deres kamp med midtlivskriser, en forandret industri og deres koner.

'Mellem linjerne' er en komedie om digital angst, som både refererer til Star Wars, Taylor Swift og filosofen Theodor Adorno.

Juliette Binoche har tidligere arbejdet med Olivier Assayas på Skyerne over Sils Maria. Assayas har desuden tidligere bl.a. stået bag Personal Shopper med Kristen Stewart.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
3.2
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "'Mellem linjerne' er grundlæggende en flok medlemmer af den kreative klasse, der sidder rundt omkring i sofaer og diskuterer, at internettet har sat ordet frit [...]. Det er ikke nødvendigvis uinteressant, det er bare ikke særligt filmisk ..." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "Det gør ikke kun 'Mellem linjerne' til en sjov, tankevækkende og dejligt anderledes komponeret komedie. Det gør den også til en mere tilfredsstillende film end den slags, der påstår at have gennemskuet og spiddet os moderne mennesker." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "... [Olivier Assayas'] film bliver også et kulturprodukt, ja, et kunstværk, der leger med sammenblandinger og metalag og filmhenvisninger, og han gør det med så megen intellektuel finurlighed og humoristisk subtilitet, at det slet ikke er til at stå for." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "[Juliette Binoche indtager scenen] med vanlig autoritet og svalt raffinement, men befriende nok også med de sårbare dådyrøjne funklende frækt af underspillet humor." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Forskellige tilskuere vil se en række forskellige film. Nogle vil kede sig, andre vil klukle. Det lette greb om tunge emner er hovedsagen. Selvsagt ved siden af godt skuespil og en dyb kærlighed til den truede kunst." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.