Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

The Meg

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
09.08.2018
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Meg
|
Versioner: se alle
3D, 2D, 2D Sidste Ch, 4DX 3D, Babybio 2D, Level 7 2D
|

I hajfilmen 'The Meg' bevæger et dybhavs-observationsfartøj sig ned i ukendt territorie under selveste Marianergraven, for at udforske nye sider af Stillehavet. Hvad, de ikke ved, er, at her lever en såkaldt Megalodon.

Den 20-25 meter lange haj burde ifølge videnskaben havde været uddød i millioner af år, men med ekspeditionen møder menneske og monster for første gang hinanden, og snart er fartøjets besætning i livsfare.

I desperation tilkaldes den berygtede dybhavs- og redningsekspert Jonas Taylor ud for at redde mandskabet. Taylor har nemlig tidligere mødt det rædselsvækkende monster, hvorefter alle afskrev ham som vanvittig. Nu tvinges den hårdføre dykker til at konfrontere fortidens spøgelser samt sætte sit liv på spil mod det farligste rovdyr nogensinde.

'The Meg' er baseret på romanen af Steve Alten, instrueret af manden bag National Treasure og har et rekordhøjt budget inden for subgenren, der har skræmt og underholdt publikum siden Steven Spielbergs mesterværk Jaws fra 1975. 

Actionstjernen Jason Statham (The Transporter og Fast & Furious 8) ses i hovedrollen, der bestemt spiller på skuespillerens barske attitude og talent for komik. To egenskaber der sættes op imod filmhistoriens måske største dræberhaj. (copyright: kino.dk)

 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (221 votes)
4
2.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Ekstra Bladet

    "... 'The Meg' en af den slags film, der er så dårlig, at den ender med at få sin egen bizarre underholdningsværdi." (Henrik Queitsch)

  • Jyllands-Posten

    "De platte replikker leveres da [...] med et glimt i øjet [...]. Men har man fået færten af en katastrofefilm, bliver man slemt skuffet." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Filmen er rig på scener, hvor man uvilkårligt trækker fusserne til sig, når der bliver snappet lystigt med kæmpekæberne, men sådan en rigtig nervepirrende spænding er det småt med." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Jeg synes man kan finde inspiration i filmen fra monsterklassikere som “Dødens gab” og Jurassic Park” selvom denne er mere fjollet. Den er heldigvis også meget varieret i sine haj-scener. I starten ser man næsten ikke hajen og her lever filmen meget på sin spændning og mystik.
Senere kommer chok-scenerne med hajen uden at det er særlig blodigt. Og det virker fint.

Jeg var underholdt af monsterhajen, humoren og de sædvanlige karakterer som opfører sig og reagerer dumt i denne slags film. Filmen har fået virkelig dårlig kritik men jeg synes den er meget bedre end forventet. Især på grund af dens variation og ting man kan genkende fra andre monsterfilm. Hvis man tager den for hvad den er, venter der en fin oplevelse + en velfungerende kæmpehaj.

Lisa

Det tog ligenøjagtig 1t 48m at få spoleret fantasien om den forhistoriske megalodon. Der er flere ting i det, hajen er jo knapt så stor som forestillingen af den, selve de scener der spilles hvor man skulle forvente at personerne i filmen skulle blive forskrækket er urealistiske. Så er der to scener jeg undre mig meget over, hvordan kan man flygte ved at hænge fast i en snor fra hajen men nærmest ikke i et lynhurtig undervands køretøj.. hold op hvor er det latterligt filmatiseren, og jeg som elsker hajer.. tak for en dårlig film.

John

Dårligt skrevet, elendige skuespilpræstationer, dårlige effekter, doven handling samt ualmindelig kedelig og intetsigende. Dialogen er så tåkrumende ringe at selv én normalt god Jason Statham bliver hevet med ned i dynget af elendighed. Det er med afstand den klart dårligste film i år måske endda de sidste 20 år. Storfavorit til en fortjent razzie.

Ines

Ja, jeg elsker haj film. Havde ikke rigtig de store forventning til denne, og det er jeg glad for, for ellers ville jeg have været ret skuffet. Skuespillet ligner noget som man ellers ser på de rigtige dårlige Tv-film (her tænker jeg lidt Hallmark). Der er ikke rigtig nogle overraskelser i filmen man kan fornemme hvad det næste er som kommer til at ske. På skalaen over de bedste haj film ligger denne her ret langt nede på listen, desværre. For kan ellers godt lide Statham, men synes han er meget bedre til action film og roller hvor han ikke skal snakke så meget.

Atrice

Hvis man forventer en film om en kæmpehaj, som dukker op ud af det blå, som selvfølgelig spiser et par mennesker (eller flere) undervejs og selvfølgelig har nogle spændings-øjeblikke hvor man spiser lidt for mange popcorn (selvom heltene jo aldrig rigtigt er i fare)... så er den helt fin. Jeg gik i biografen for at se en film om en kæmpehaj og det fik jeg :)

jeanette

Flot film ... flotte scener med hajerne...

Ghita

En latterlig film med en stor oppustet plastikfisk med tænder og platte kommentarer. I en scene kommer helten med bar overkrop og heltinden kigger forfjamsket på ham og udbryder forfærdet you are naked. Sjov kommentar. Manden har bar overkrop og hun opfører sig som en angst nonne, der er sluppet ud af et kloster. De første 50 minutter går det ud på at redde en undervandsubåd op og der er ingen haj, som jo er det filmen sælger sig på - at være en hajfilm. Handlingen er rodet og skuespillet er plat. På et tidspunkt ligger en mand på en sønderskudt hval på åbent hav og en kæmpehaj huserer i vandet og manden har en fest, og griner og morer sig. Total nedsmeltning af en film.

Spidermanuser/166287

Ikke just den fedeste film med de store overraskelser. Meget er forudset og jeg forstår ikke amerikanerne er styrtet i biffen for denne B-film.
Vi er ude i noget gyser der slet ikke er gys for undertegnet. Kærlighedshistorien kommer også i spil og der er ikke noget vi ikke har set før

Michael

Ikke den bedste Jason film men hellere ikke den værste

Valgte at se The Meg pga Bio-dag og billige billetter ellers var den nok aldrig set før den kom på Viaplay eller Netflix.

The Meg er ikke en film jeg normalt vil sige at den skulle jeg se, men nu er den set og ja kan kun sige det var en okay film.

Jens Warnyuser/582628

Opfylder alle krav til denne type film, skuespil, teknik, effekter og charme.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.