Cookie- og Privatlivspolitik

Meet the Spartans

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
17.04.2008
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Meet the Spartans
|

'Meet the Spartans' er en ny komedie af holdet bag 'Date Movie'.

Efter at have forvredet både gyserfilm (Scary Movie), romantiske komedier (Date Movie) og Hollywood blockbustere (Epic Movie) har de skæve hjerner Jason Friedberg og Aaron Seltzer nu vendt blikket mod en ny spoof over filmen '300' med deres nyeste komedie 'Meet the Spartans'.

Den heroiske Leonidas, kun bevæbnet med læderundertøj og en kappe, leder en flok på 13 spartanere for at forsvare deres hjemland mod de invaderende persere.

Der bliver kæmpet, sunget og danset bl.a. med henvisninger til 'Shrek 3', 'Ghost Rider', 'Rocky', 'Borat', 'The Transformers', en pukkelrykket Paris Hilton, en skaldet Britney Spears, American Idols og superstjernerne Brat Pitt og Angelina Jolie.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
2.9
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Der er vel næppe lavet en eneste spoof, som kan betragtes som en rigtig god film. De er i en helt kategori for sig, og derfor synes jeg heller ikke, at de skal vurderes og sammenlignes med ”rigtige” film.

Så holder vi os inden for denne genre og accepterer, at formålet alene er en masse sjov og ballade med sketches og referencer til de kendte mainstream film, så synes jeg Meet the Spartans klarer sig udmærket. En stor del af filmen - og især starten - er forrygende morsom. Mens andre dele blot er hyggelig tidsfordriv.

Inden for spoof genren vil jeg give den 4-5 stjerner. Men sammenlagt kan det trods alt kun blive til en film lidt under middel.

Dude

Nedern udover det er der ikke særlig meget mer´ at sige om den.

Wayne

der er LANGT mellem at man trækker på smilebåndet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.