Cookie- og Privatlivspolitik

Medina

03.05.2022
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Medina
|
Versioner: se alle
Galla, Særvisning, Særvisning med besøg
|

Dokumentarfilmen 'Medina' handler om den danske popdronning, der efter mere end 10 år øverst på hitlisterne, beslutter sig for at revurdere sit liv.

Et hæsblæsende og succesrigt liv har slidt hende fysisk og i høj grad også mentalt. De danske musikjournalister og tabloidpresse har forfulgt, mobbet og hånet sangeren mere end nogen anden dansk stjerne.

Medina har gennem årene ligeledes været udsat for flere stalkere, der har stresset hende og kørt hende i sænk, og som i årevis har betydet et liv med politiet på speeddial og fast livvagt.

Nu står hun et sted i livet, hvor hun ønsker at trække en streg i sandet: Hun elsker at skrive musik til sine mange fans verden over, men hun har også mødt kærligheden i sit liv og vil starte en familie, og helt enkelt have det godt igen, i sin krop og i sit sind.

Har stalkere og sladderpressen smadret hendes lyst til at performe for bestandigt, eller er det muligt at forene et popstjerneliv med en tålelig hverdag?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
5.2
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
peter

Jeg er ikke kæmpe fan af Medina ,
Men en del af hendes sange har dog været rigtig gode .
Jeg var idag til Galla premiere på Dokumentaren om Medina ,
Og jeg må sige at det var et skønt, hårdt rørende indblik i hendes liv , det er Smukt filmet og vi er tæt på en af Danmarks største kvindelige stjerne lyd Billedet er fantastisk .
Men også er blik i den barske bagside af medaljen ved at være kendt kvinde , med stalking og urimelig presse dækning .
Ekstra Bladet giver Dokumentaren 2 stjerner skrevet af den reporter som igennem årene har været direkte involveret i det værste artikler om Medina , nu må ekstra bladet snart få ryddet op, og få stoppet den dinosaur .
Artiklen er direkte misvisende,
Men alt i alt kan Dokumentaren varmt anbefales om man er fan eller bare nysgerrig , Medina , hendes mand og søster gør et dejligt indtryk.
Hvis man ikke kan nå at se den i biografen , så kommer den som serie på discovery+ og Kanal 5
En lille skræmmende detalje så minder meget af det Medina bliver udsat for det samme som Agnetha Fæltskog blev i sin tid ,som gjorde hun gemte sig væk i mange år.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.