Cookie- og Privatlivspolitik

Med livet som indsats

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
09.02.2012
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Man on a Ledge
|

I thrilleren 'Med livet som indsats' tjekker en ung mand (Sam Worthington) ind på et hotel, spiser et måltid på sit værelse og træder til sidst ud på afsatsen fra 21. etage, hvor han truer med at springe ned.

Snart samler der sig en masse mennesker på gaden, politi og brandvæsen ankommer til stedet, men han vil kun tale med politipsykologen Lydia Mercer (Elizabeth Banks).

Det viser sig, at han er en fange på flugt, og at han forsøger at bevise sin uskyld. Men er det hele bare et dække over et kup, som foregår på den anden side af gaden?

'Med livet som indsats' er instrueret af danske Asger Leth (Ghosts of Cité Soleil).

kino TV - Asger Leth: "Helt sindssyge ting jeg fik ham til at gøre"

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (156 votes)
4.3
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Men filmen er rigtig tømmermænds-action - der ikke giver dig meget, men er underholdende." (Michael Lind)

 • Berlingske

  "Langt hen ad vejen formår Leth og manuskriptforfatteren at maskere hullerne i historien med god gang i den (...) Godt begyndt er dog halvt fuldendt, og i 'Med livet som indsats' består Asger Leth og får det store kørekort til Hollywood." (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  "Selvom Leth har godt greb om den tekniske side af sagen (...) så hober usandsynlighederne i Pablo F. Fenjves' manuskript sig efterhånden op i så udpræget grad, at man skal sluge en hel karavane af kameler for at være med." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Det er en noget ordinær thriller, som Asger Leth, søn af Jørgen Leth, har kastet sig over, men hvis det er på den amerikanske mainstreamscene, som han gerne vil slå igennem på , så beviser andengenerations-instruktøren her, at han har en solid fortællerstemme." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Det grundlæggende setup er frækt og smart, men plottet udvikler sig slemt utroværdigt i Asger Leths første spillefilm." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Anmelderne var ikke begejstrede, men det er en ganske fin kupfilm som fortjener bedre omtale. God underholdning.

Jens

God nok film.
Men havde håbet på at den ville være mere spændende.

FilmFaxuser/1051580

For det første er dette en glimrende debut fra instruktøren Asger Leth. 'Med Livet som Indsats' skruer den ene actionsekvens sammen efter den anden, og det er næsten umuligt at få pulsen i vejret under de hæsblæsende hændelser, filmens figurer gennemgår undervejs. Desværre ender løse ender med konstant at komme til syne undervejs, og specielt i nærheden af slutningen. Så det der kunne have været en fremragende thriller, bliver desværre kun til en der kan kaldes for glimrende. Men det er jo heller ikke dårligt! 'Med Livet som Indsats' er en film der nemt kan tage konkurrencen op med mange af de halvfesne action-thriller-produkter der findes på markedet i øjeblikket. For selv om filmen ikke har nogen suveræn dybde i historien, eller byder på vanvittige detours i forhold til opbygningen, der faktisk minder ret meget om andre kupfilm under nogenlunde samme plot, så er filmen solidt underholdende hele vejen igennem. 'Man on a Ledge' kan anbefales til en grå regnvejrsdag, og får derfor fire stjerner, herfra!

- Skrevet af: Martin

jacob

filmen var god fed instruktør og godt skuespil

Luka

jeg kedede mig meget under filmen....

Jakob P.

Denne kommentar i halvdelen af den anmeldelse som "Tavs" kom med til en ellers fed film, ødelagde fuldstændig den ellers gode anmeldelse fra "Tavs", bedøm selv:

"Dog må man sige at specielt en scene var fuldstændig unødvendig, og jeg kan ikke forstå hvorfor så mange film vælger at indlægge mindst en scene hvor vi skal se en kvinde enten tage tøj af, eller at det "uheldigvis" "falder af" på et givet tidspunkt i filmen. Også denne film præsterer at få en sådan scene med, desværre, en scene som ingen relevans har for resten af filmen, men kun er der for at please dem som ikke er i stand til at få noget selv, og derfor må se det i film som denne. der er ingen grund til at medtage sådanne scener i filmen, med mindre de har et formål!"

WTF...to that!!! Hvad i alverden snakker denne person om? Hvis der er noget som er fuldstændig unødvendig for filmen, og for os anmeldere, så er det da kommentarer som disse som intet har med filmen at gøre, efter min mening.

Hvem f***** tager personlige meninger og holdninger af denne karakter med ind i en filmanmeldelse, når der kun er tale om en scene hvor en ellers lækker kvinde smider det meste af hendes tøj!!!??? Jeg ser ingen problemer med den scene, og kan ikke forstå den kommentar skulle ud mellem sidebenene, selv om det måske er personens holdning.

Jakob P.

Desværre nåede jeg ikke at se denne film i biografen, da der var andre premierer som havde en højere priotet. Man kan jo heller ikke nå dem alle sammen. Men jeg vil gerne lave en kort og præcis anmeldelse af denne film, fordi jeg synes rent faktisk den er god, og så er det jo dansk instruering og amerikansk skuespil når det er bedst.

”Man On a Ledge”, Med livet som Indsats, er en dansk instrueret film af Asger Leth, søn af Jørgen Leth, og bliver spillet af amerikanske skuespillere som Sam Worthington, Elisabeth Banks, Jamie Bell og Ed Harris.

Plottet er at vi følger vores hovedperson, stille og roligt tjekke ind på et hotel, bestille mad, spise, og til sidst stille sig ud på kanten på 21. etage, hvor han truer med at springe.

Der skal så vise sig, at være meget mere i historien end som så, og ”springeren” skal egentlig blot dække over en anden ting, som skal ”cleare” hans navn og rygte, med hjælp fra hans lillebror og hans kæreste.

Måden som filmen er bygget op på, er blæret, opbygningen gør den både spændende, og opløftende jo længere man kommer ind i filmen. Handlingen afslører også en meget jordnær fremgangsmåde i både scener og skuespil.

Den er spændende som nævnt, den er god, det er en ”Thriller”, og den lever bestemt både op til den genre, og til filmens navn og karakter: den får 4 flotte J’er af mig: JJJJ.

Den kan bestemt anbefales at ses, hvis man ikke allerede har set den.

Tavsuser/841162

Denne film overraskede mig positivt! Det er længe siden jeg har siddet med en følelse af at være tilstede i filmen. Filmens effekter og opbygning fik mig til at føle, at jeg stod få cm fra at ryge 40-50 meter ned. Noget andet der imponerede mig ved filmen, var at de ikke var totalt Hollywood professionelle tyve, som gjorde alt perfekt. Det er modigt fra Asger Leth´s side, også at det ikke var superstjerner indenfor Hollywood verdenen, der havde alle roller i filmen.
Dog må man sige at specielt en scene var fuldstændig unødvendig, og jeg kan ikke forstå hvorfor så mange film vælger at indlægge mindst en scene hvor vi skal se en kvinde enten tage tøj af, eller at det "uheldigvis" "falder af" på et givet tidspunkt i filmen. Også denne film præsterer at få en sådan scene med, desværre, en scene som ingen relevans har for resten af filmen, men kun er der for at please dem som ikke er i stand til at få noget selv, og derfor må se det i film som denne. der er ingen grund til at medtage sådanne scener i filmen, med mindre de har et formål!

Mikroloususer/10099

Filmen var som sådan udmærket, men indeholder nok heller ikke meget andet end det.

Det mest interessante ved filmen, må nok have været den gejst der var for, at den kære mand skulle springe ned fra taget. Den gejst fra folkemængden virkede så dyrisk og primitiv, at det næsten gjorde ondt - og det gik rigtig godt ind hos mig.

En anden rigtig fed detajle var (uden at afsløre for meget), at dem som spiller indbrydstyvene var umådelige klodsede. Fedt fundet på, at det altid typisk skal være nogle rigtig seje Angelina Jolie - typer, som skal spiller gangsters med guns og hele balladen. Det var det ikke her, men derimod sjovt og underholdende, at de var så absolut langt fra elegante i deres indbrud.

Umiddelbart vil jeg sige, at det er en film, som man køber på DVD og ser en enkelt gang. Når man har fået historien og plottet serveret, så tvivler jeg på, at man gider se den igen - det har jeg i hvert fald ikke.

3 stjerner herfra. Alligevel en udmærket aftenfilm, men så heller ikke mere.

Mikrolous

Henriette69

Blev så absolut positivt overrasket.
Havde ikke de store forventninger, da jeg ikke kender meget til Asger Leth, men han gør det F***** godt.
Gode præstationer af skuespillerne, og et godt arbejde med manuskriptet.
Suveræn god underholdning!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.