Cookie- og Privatlivspolitik

Mean Girls

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
20.08.2004
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mean Girls
|

I 'Mean Girls' skal Cady Heron starte i high school. Det er måske meget normalt, men Cady har aldrig gået i skole før. Hun er vokset op i den afrikanske bush, sammen med sine forældre som er zoologer og familien er netop vendt hjem til USA.

Cady tror hun ved alt om jungleloven og "den stærkeste overlever". Men virkeligheden i high school får Afrikas jungle til at ligne det rene badeland. I skolen står den daglige rutine på psykologisk krigsførsel, uskrevne sociale regler, løgn og dobbeltspil. Cady gør hvad hun kan for at falde til.

Ved et tilfælde bliver hun en del af skolens ledende pigeklike som styrer skolen med hård hånd. Cady er populær og øverst i skolens fødekæde, men kan pludselig ikke kende sig selv mere. Det er på tide hun finder livets sande værdier.

'Mean Girls' har Lindsay Lohan i hovedrollen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (57 votes)
4.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Lindsay Lohan har hovedrollen som den søde naive pige, der starter i high school efter at være blevet undervist hjemme hele sit liv. Her skal hun lære at begå sig i de forskellige kliker, og hun får både foden indenfor hos de sympatiske og de mindre sympatiske. Det sjove og ret pudsige er, at undervejs i filmen vendes bøtten på hovedet. De "gode" begynder at opføre sig temmelig usympatisk, og man får ondt af de "onde".

Kliken af "plastic girls" er tre intrigante poptøser ledet af Regina. Hun spilles helt forrygende af Rachel McAdams. Faktisk er Rachel McAdams filmens primære drivkraft. Hun er virklig underholdende, og det samme er filmen især i den første times tid. Slutningen bliver en anelse for sød, men stadigvæk en film der kan (og bør) ses af alle.

Jakob P.

Mean Girls får 5 stjerner af Anmelderen *****

En gang imellem skal der ske noget nyt, og så er det meget rart at man kan se en ny film, med andre skuespillere end dem man plejer at kigge på. I dette tilfælde var det "Mean Girls" som var en ud af to film, som jeg købte i en samlet pakke. Jeg synes faktisk denne komedie er en rigtig vellykket film, derfor er jeg også rimelig begejstret over den, og derfor giver jeg den også gode karakterer. Det er helt klart en ungdomsfilm, som handler meget om teenageproblemer som foregår på en skole, hvor der foregår forskellige magtspil mellem de forskellige kliker som findes på skolen. Jeg var spændt på at se, hvad denne film var for noget, og jeg er glad over at jeg blev positiv overrasket over denne ganske udmærket komedie.

Cady (Lindsay Lohan) er vokset op i den afrikanske jungle, og har boet sammen med sine forældre, som begge to er zoologer. Cady kender alt til "jungleloven", som får en helt ny betydning, da hun for første gang i hendes liv som 15-årig, starter i skole efter at været blevet undervist hjemme af sine forældre. Da Cady prøver at finde sin plads i skolesamfundet, blandt den brogede flok af sportsidioter og matematikgenier, støder hun på den onde udgave af sig selv - i skikkelse af Regina George (Rachel McAdams), anføreren af den fashionable klike "The Plastics". Men da Cady forelsker sig i Reginas ekskæreste, vokser Reginas vrede og hun gør alt i hendes magt for at forpurre og ødelægge Cady sociale fremtid på skolen. Cady giver tilbage af samme skuffe, og sammen med 2 af hendes skolekammerater, lægger de sammen en plan for at få hævn over Regina.

Lindsay Lohan spiller rigtig godt i denne rigtig gode og vellykket komedie. Handlingen og historien er rigtig velskrevet og vellykket, og gør kun den samlede filmpakke mere interessant og mere spændende at se som tilskuer. Skuespillet er godt, filmen er godt sammensat og instrueret, og scenerne i filmen tilsammen skaber en god stemning, en god rytme og et godt "flow" i filmen. Tempoet i filmen holder tilskueren til ilden, og samtidig holder en interesseret og filmen spændende nok til at man gider se den færdig. Alt i alt er det en rigtig god film, som handler om menneskelige dramaer, forklaret og forenklet igennem en rigtig god ungdomshistorie, som er fortalt gennem dygtige skuespillere og dygtige instruktører og producere. Generelt og i det hele taget synes jeg at "Mean Girls" er en rigtig gennemført og vellykket film og komedie.

Wayne

Egentlig var Lindsay Lohan stjernen i denne film - men det er sjovt at se hvem der har haft de største karrierer i de 10 år der er gået siden.

typisk teenage komedie, dog interessant på grund af det sammenrend af senere stjerner.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Jeff

Your run of the mill American high school movie.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.