Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Max Pinlig

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
05.12.2008
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Max Pinlig
|

'Max Pinlig' følger de velkendte karakterer fra tv-serien 'Max'.

Den overordnede historie er den om drengen Max, der går meget op i at virke normal, men desværre altid kommer ud i pinlige situationer pga. sin livsglade mor. Heldigvis har Max en virkelig god ven, der hedder Hassan, som altid hjælper, når livet bare bliver for pinligt.

Max er ved at komme i puberteten og den frække Ofelia, som går i Max’s klasse har rørt ved Max’s hjerte. Han har nu planer om at være sammen med hende i juleferien eller i hvert fald nytårsaften – men mor Agnethe, der ser sin lille dreng begynde at blive voksen, ved ikke hvilket ben hun skal stå på for at leve op til sin nye moderrolle.

Hun prøver at lave den helt rigtige jul til Max, men hun formår selvfølgelig at forkludre det meste som sædvanlig. Det lykkes dog alligevel at få styr på kaos og få stablet en super nytårsfest på benene.

Lotte Svendsen ('Bornholms stemme') har instrueret 'Max Pinlig', og er med Samuel Heller Seiffert som Max, Mette Horn som moren, Faysal Mobahriz som Hassan og Lars Bom som naboen.  

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (740 votes)
4.2
4.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  Lotte Svendsens film er spruttende veloplagt instrueret og spillet (Ebbe Iversen). ()

 • Børsen

  Med 'Max Pinlig' leverer Lotte Svendsen et herligt bud på en dansk familiefilm, der tager sine karakterer og deres virkelighed alvorligt, og samtidig er filmen vitterlig morsom (Morten Dürr). ()

 • Ekstra Bladet

  Figurerne er nuancerede og troværdige, selv når de er mest karrikerede, hvilket måske skyldes de gode skuespillerpræstationer (Henrik Queitsch). ()

 • Politiken

  'Max Pinlig' er en børne/familiefilm, som mange voksne med børn i målgruppen vil klukke lystigt over (Kim Skotte). ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Er en rigtig sjov familiefilm.

Biomanuser/187166

Max pinlig 2 er en morsom familiefilm der også rummer nogle af de svære teenager udfordringer som nutidens famlier og forældre dagligt møder.

S. Rico

Moren i filmen spiller ganske enkelt genialt.

Muggauser/8186

Den er bare pisse morsom. Genialt påfund. Han er lækker, Max - Samuel Heller-Seiffert og moren - Mette Horn er bare så dejlig morsom. Rigtig eminent! :) Man bliver sat ind i en ung sjæl og også lidt i moren og derved kan man faktisk lære en masse. Man kan sagtens se den i alle aldre og man kan klart relatere til sin egen barndom eller indkøbsture med forældre!

Louiseuser/521132

Kan klart anbefales til alle aldre!!

Tina

Fantastisk morsom. Specielt mine børn kunne åbenbart genkende mange situationer. Det kan man jo tænke lidt over!

Kronk fra david by

super familie film

Amalieuser/33267

Puha, den var godt nok sjov og pinlig. Max's mor var rigtig god som den søde (men også meget pinlige) mor. Filmen er rigtig god en at vise til teenager, da den giver et god indtryk for hvordan alt bare er nedern når man er 13-14 år. Ofelia er dog lidt anstrengende, men det kan man se bort fra, da alle de andre er fantastiske

Marianne

God film.....:-) en rigtig familiefilm.

Maleneuser/548990

Max Pinlig er helt fantastisk! Jeg grinede og græd med Max og hans mor. Max' mor er helt vidunderlig sjov og PINLIG! Hvis I ikke har set den i biograffen, så må I købe den - den er alle pengene værd!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.