Cookie- og Privatlivspolitik

Maverick (1994)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Maverick
|

'Maverick' er en westernkomedie fra 1994, der er baseret på en serie fra 1950'erne af samme navn.

Bret Maverick (Mel Gibson) er den charmerende og listige professionelle pokerspiller, der ikke kun spiller for penge, men også for æren som den bedste.

Bret mangler dog 3000 dollars for at kunne deltage i en stor konkurrence og bestemmer sig for at udnytte nogle pokerspillere fra en lille by. Annabelle (Jodie Foster) og Angel (Alfred Molina) er iblandt de svindlede, og det er de bestemt ikke glade for.

Bret får loven på nakken og pludselig bliver tingene meget komplicerede, alt imens han flirter og charmerer sig igennem flugter og skyderier.

'Maverick' er instrureret af Richard Donner, der også har instrueret Mel Gibson i 'Lethal Weapon' serien ('Dødbringende våben).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Herlig hvem snyder hvem komedie, med et glimt i øjet.

Mel Gibson er et godt valg som Maverick, og Jodie Foster er vel næppe set i en frækkere udgave. Gode gamle James Garner (den oprindelige Maverick) er med i en mindre birolle.

S. Rico

på den gode måde. Men så heller ikke mere. Gode skuespiller kræfter forsøger at hale filmen op over middel. Det lykkes ikke helt. Ganske fornøjelig og hamløs western.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.