Cookie- og Privatlivspolitik

Mary Poppins (1964)

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 19 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mary Poppins
|

Mary Poppins er den fortryllende barnepige, der med tasken fuld af magi og eventyr, bogstavelig talt svæver ind i hjerterne på alle hun møder.

Ikke mindst Jane og Michael, da hun bliver deres nye barnepige. De finder hurtigt ud af at Mary ikke er nogen helt almindelig barnepige, hun kan nemlig trylle, få ting til at flyve og elsker sjove lege!

Men børnenes far, den strenge bankdirektør George Banks, bryder sig overhovedet ikke om Mary Poppins' stil, ej heller fantasifulde og livlige børn. Den fem gange Oscar-belønnede Mary Poppins er en af de mest populære musicals gennem tiderne og samtidig gennembruddet for Julie Andrews.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.7
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Om den fortryllende barnepige Mary Poppins.

Wayne

En af de få, ikke animerede film fra Disney, som er på samme høje niveau.

Philip

Jeg har elsket denne film fra første gang jeg så den: Figurerne, historien, sangene, scenografien og hele den magiske verden der følger med Mary Poppins.
Synes at dette er en af Disneys bedste ikke-100%-tegnefilm.

Kan altid se den igen og igen, specielt på en grå regnvejrsdag

Nadineuser/13852

A spon full of sugar makes the medicin go down...

Jeg har altid været en sucker for musik film, og jeg ELSKER Mary poppins. Virkelig sød historie og barn det bliver angrebet fortræk. De vil bare gerne havde noget opmærksomhed. Og nogen gange skal man rydde op med dem med lidt sjov og ikke skæld ud. Hvis jeg har en dårlig dag er denne film fantastisk til at vende mit humør. Virkelig en klassiker.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.