Vind biografbilletter hver uge

Mary og troldkvindens blomst

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en magisk og let dramatisk stemning. Der er en række scener med let dramatisk og truende indhold. I flere scener bliver hovedkaraktererne forfulgt af fjendtligtsindede væsner. I andre scener lokkes hovedkarakteren ind i en tåget og dunkel skov med forheksede blomster. I en scene ses en masse figurer med mærkelige, let uhyggelige masker for ansigtet. I flere scener ses forheksede dyr indespærret i små bure, og hovedkaraktererne trues og tages til fange af en troldkvinde. Da filmen er animeret og foregår i et eventyrunivers, da hovedkarakteren er handlekraftig og da de dramatiske hændelser forløses positivt vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
03.01.2019
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Meari to majo no han
|
Versioner: se alle
2D - japansk m/ danske tekster, 2D - dansk tale
|
Billetter

Den japanske animationsfilm 'Mary og troldkvindens blomst' handler om en ung pige, som får magiske kræfter af en fortryllende blomst.

Mary er ellers en helt almindelig pige, som har svært ved at falde til på landet uden eventyr eller nye venner. Men da hun en dag følger efter en kat, opdager hun et gammelt kosteskaft og en lysende blomst.

Kosteskaftet kan flyve og tager hende med over skyerne til en magisk skole for troldmænd og troldkvinder.

Skumle planer lurer nu under den fortryllende overflade, mens Mary prøver at finde hendes plads i verden.

Instruktøren står tidligere bag den Oscar-nominerede film Marnie - min hemmelige veninde, og historien er baseret på børnebogen 'The Little Broomstick' af Mary Stewart.

Mere omtale af 'Mary og troldkvindens blomst' følger...

Skal du se Mary og troldkvindens blomst?
(56 stemmer)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.