Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Martyrs (2008)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Martyrs
|

Den franske gyser 'Martyrs' søger en kvinde hævn over de folk, som kidnappede hende som barn.

Filmen betragtes som en del af den franske horrorbølge kendt som New French Extremity.

'Martyrs' fik et amerikansk remake i 2015.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
4.5
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

En slags sekt holder unge piger fanget og udøver grusom tortur på dem med det formål at transformere dem til martyrer i bibelsk forstand. Øh, hvorfor nu det? Jo, for på den måde kan man måske opnå indsigt i, hvad der er på den anden side af livet. Ja, det er totalt langt ude og faktisk alt for fjollet til, at man kan tage det seriøst. Og det er netop problemet med denne gyser. For hvis man ikke kan tage præmissen seriøs i en gyser, så føles den heller ikke uhyggelig.

Den første lille time er faktisk ganske underholdende. En lille pige undslipper de grumme folk, der holder hende fanget. Hun vokser op med ar på sjælen og indre dæmoner, og mange år senere forsøger hun at hævne sig på sine bødler. Yes! En god hævnfilm er altid fed at se.

Men så tager filmen en kovending, og den sidste time er nærmest kedelig. Martyrs bliver på intet tidspunkt uhyggelig. Der er en del grafisk vold og blod, men ikke noget der er skræmmende at se på. Og jeg så den endda alene i et mørkt rum med høj lyd. Hmm, forstår på ingen måde dem, der rangerer den i top 10 blandt verdens mest uhyggelige film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.