Cookie- og Privatlivspolitik

Marmaduke

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
29.07.2010
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Marmaduke
|

'Marmaduke' handler om en 100 kilos tung teenage Gran Danois hund, der stikker ud hvor end den befinder sig. 

Hunden ejes af familien Winslow og har for længst forladt det nuttede hvalpestadie og udviklet sig til en lidt kluntet, men splejset, kæmpehund.

Marmaduke er ret upopulær og på grund af sin gigantiske størrelse som regel lidt af en uforskyldt ulykkesfugl, men pludselig får den chancen for et helt nyt liv, da familien Winslow flytter til byen.

Dér forelsker Marmaduke sig hovedkulds i en hot afghansk jagthund, Jezebel, og begynder at gå i byens hundepark for at finde sin plads i hierarkiet blandt de øvrige hunde. 

Marmaduke erfarer snart, at det er hvem du er inderst inde, der afgør om du i virkeligheden er en god hund.

På rollelisten til 'Marmaduke' finder man bl.a. William H. Macy.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (252 votes)
4.9
1.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... historien er så inderlig dum og gennemtærsket... Det er alt sammen undskyldning for at bringe alskens hunde i menneskelige stillinger og situationer. Hundesurfing, hunde-dating, hunde-dans, you name it. Og meget mere er der ikke i 'Marmaduke'." (Ann Lind Andersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "En hund, der speedsnakker. En hund, der kører bil iført solbriller. En hund, der vælgter folk omkuld igen og igen. Hvis disse tre ting prompte får dig til at skraldgrine, vil du elske 'Marmaduke'." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Der er nogle (virkelig få) sjove øjeblikke... Men i dette tilfælde er det hele bare set alt for mange gange før i alt for samme stil. Derfor bliver det højst en gammeldags godmodig oplevelse for både børn og voksne." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Sammenlignet med ’Marmaduke’ fremstår ’Beverly Hills Chihuahua’ fra 2008 som noget nær et lysende vittigt mesterværk i denne særlige genre. ... Kan nogen forklare mig, hvorfor talende hunde er sjove? Og hvorfor de åbenbart er helt vildt sjove, hvis de også prutter og danser breakdance?" (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Vi har set det mange gange før. Kæledyr (som regel hunde) som taler - og det er et hit hver eneste gang. Børnene elsker det.

Og det er lige præcis hvad denne film prøver at opnå, at skabe en hyggelig oplevelse for børn og det lykkes. Der er bare ikke rigtigt noget nyt for os andre.

Casper

Jeg synes virkelig at hunden Mazie, er nuttet. Jeg har længe søgt efter et godt kæledyr, og jeg tror at sådan en hund som Mazie, kunne være den rette. Hvis der er nogen som har en idé om hvad racen hedder, ville jeg være taknemlig:)

Nicolaiuser/319840

den er maget sjov

Tribute

Den var fin nok men heller ikke særlig god. Marmaduke er en stor og lidt sjov film men historien var lidt dårlig og linede noget jeg havde set før. Jeg så den ikke i biografen det var nok ligesom at smide penge ud af vinduet.
Den er meget god og lidt hyggelig, det er måske de lidt mindre børn som vil kunne lide filmen. Jeg syntes nu at Garfield var lidt bedre men jeg må sigde at Marmaduke er bedre end Garfield 2.

Slutningen var alt for nem at gennemskure og Hundene var nu lidt for overdrevene mærkelig. Den blev også lidt åndsvag flere og flere gange så den fortjente kun 3 stjerner indtil at slutningen kom frem i billederne.
Den bedste film med en Hund i hovedrolle er nok endten:
Hund og Kat Imellem eller Bolt.

Trine

Min lillebror som jeg havde med inde at se den synes den var hylende morsom, men jeg selv synes det var langtrukket og kedelig.
Men nok også mest en børnefilm!

helene

Ungerne havde glædet sig hel vildt meget til at se den, og da vi endelig så den passede den slet ikke til reklamerne. De havde taget kun de sjove ud i reklamerne, så resten var mere kærligheds film end den er sjov.

Josefine

den er ok,men ikke verdens beste

Anonymuser/0

Anmelderne har ramt helt ved siden af. Dette er en film for børn og de synes den er super sjov. Mine børn skal i biffen idag og se den for anden gang. Voksne der selv har hund vil kunne genkende mange situationer og grine med. Selvfølgelig er den ikke vildt overraskende, det er jo en hollywood produktion - men den virker.

camilla

denne film er både sjov og sød på samme tid derfor kan jeg anbefale den til andre var inde med kæresten og se den og var rigtig hyggeligt

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.