Cookie- og Privatlivspolitik

Marie Antoinette

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
17.11.2006
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Marie Antoinette
|

Sofia Coppola har skabt et overdådigt og hipt portræt af den franske dronning Marie Antoinette, der bogstavelig talt levede det søde liv på Versailles slottet i Frankrig.

Marie Antoinette blev som teenager gift med Louis den XVI. hvilket blev begyndelsen på et ansvarsløst liv svøbt i overflod med fester, affærer, kjoler og ikke mindst kager. Et liv der sluttede brat med guillotinen i 1793...

På filmens soundtrack medvirker bl.a. The Cure, The Strokes, New Order og Phoenix.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Miss_Smorum

Havde håbet på at man så deres hoveder blive hugget af, så da blev jeg lidt skuffet. Synes også at det er lidt ærgeligt at Marie Antoinette starter som en rigtig sød pige, men ender med at blive en forkælet en dronning.

von d´Ofpond

Har man set "En Kongelig Affære" - og vil se mere af de pompøse fester og storslåede kongelige arrangementer----?

Et udstyrsstykke . og et brag for syn og øre . er denne film, der handler om en ung udenlandsk prinsesse fra Kejseriget Østrig, der i anden halvdel af syttenhundredetallet tager til Paris for at blive gift med den unge flegmatiske tronarving ... lyder det bekendt ?

Ja men det er en heeeelt anden vinkel, som Francis Ford Coppolas niece tager fat på sammen med kostume-designeren fra formidable visuelle "Barry Lyndon" af Stanley Kubrick.

ENEVÆLDE FOR FULD SKRUE - på vej mod hovedløs afslutning :-)

SE DEN - ANBEFALES !!!

Katja

fine, dekorerede KAGER efter at have set denne film!

Hvis jeg ikke husker helt forkert vandt denne film vist en Oscar for bedste costumer - og det forstår man nu meget godt!

Den bygger på en sand historie hvilket gør slutningen ret dramatisk, af reflektere over i dagene efter at have set filmen..

S. Rico

Der sker jo ikke så frygtelig meget, men det er dog alligevel et interessant kig man får ind i en helt anden verden. Og frøken Coppola's måde at stykke en film sammen på er forfriskende.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.