Cookie- og Privatlivspolitik

Marcus & Martinus: Sammen om drømmen

Tilladt for alle
Filmen er roligt fortalt og har en positiv og munter grundtone. I enkelte scener er hovedpersonerne trætte eller irritable, men de er hele tiden omgivet af støttende voksne, der hjælper dem med at løse deres konflikter. Filmen vurderes derfor ikke at kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
26.01.2017
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sammen om drømmen
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Dokumentaren 'Marcus & Martinus: Sammen om drømmen' handler om det norske boyband, der vandt Melodi Grand Prix Junior i 2012.

Tvillingebrødrene Marcus og Martinus er 14 år og begyndte allerede som 4-årige at synge i kor. Karrieren tog fart efter et familieshow under en ferie i Thailand, og i 2012 vandt de alles hjerter, da de sejrede med sangen 'To dråber vann' ved MGP junior i Norge.

Siden fulgte deres største hit, 'Elektrisk', der er vist over 30 millioner gange på YouTube, og drengene har over 500.000 følgere på Instagram.

'Marcus & Martinus: Sammen om drømmen' følger duoen fra karriere for alvor tog fart i starten af 2015 og frem til efteråret 2016, hvor de udgiver deres første album på engelsk og spiller to udsolgte koncerter i Oslos største koncerthal, Spektrum.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (481 votes)
5
2.7

Instruktør

Instruktører

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Dokumentarfilmen om dem fascinerer på mindst to planer. Dels giver den et indblik i hvordan det er at være tvillinger men [...] også i den glæde og det pres der ligger i at være beundret og være stjerne." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Der er [...] ikke langt fra charmerende til irriterende, men fans – især pigerne – får hvad de ønsker." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "... uanset hvor mange dramatiske krumspring, instruktøren forsøger sig med undervejs, gør stoffet ingen modstand, og filmen bliver drønkedelig og uappetitligt for andre end allerede hengivne fans." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Ret beset en reklamefilm, men velgjort nok til at fungere som glittet fanfilm." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/138272

Årets Spellemann-prisen til Marcus & Martinus!

Tanja

Filmen er god, den giver et indblik i hvor hårdt arbejde drengene ligger i deres succes.

Andrea

Kan man se den her film i biografen i Thisted

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.