/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Mammut

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
07.05.2009
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mammoth
|

I 'Mammut' spiller Gael García Bernal og Michelle Williams det succesfulde New Yorker-par Leo og Ellen, som begge er opslugt af deres arbejde.

Leo er den kreative idémand bag et fremadstormende website - og befinder sig pludseligt i en verden fuld af penge og store beslutninger; Ellen er en dedikeret kirurg på en skadestue, hvor hun har viet sine lange vagter til at redde liv.

Deres 8-årige datter, Jackie, tilbringer det meste af sin tid med den fillipinske barnepige, Gloria – en situation som får Ellen til at sætte spørgsmålstegn ved, hvad der er vigtigt.

Da Leo rejser til Thailand på en forretningsrejse, sætter han ufrivilligt en række begivenheder i gang, som får dramatiske konsekvenser for dem alle.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (252 votes)
4.5
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... en velvoksen film med globale dimensioner og en stærk ambition om at fortælle os en vigtig historie, men den vil hverken emotionelt eller intellektuelt blive levende og vedkommende og er i den forstand næsten lige så død som en forhistorisk elefant." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "Den lader mig iskold." ()

 • Jyllands-Posten

  "Desværre falder pointerne tungt i den narrative fortælling, hvor Marc Zykinds billeder fra Filippinerne og Thailand pakker formen smukt ind. ... forfalder til konstruktion og klicheer..." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "... en syntese af sympati og vrede i en film, der giver et forventeligt dystert dommedagsportræt af klodens tilstand, men samtidig skildrer nogle menneskeskæbner, vi som tilskuere kan investere vores følelser i." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sarauser/764814

...

Christineuser/682275

meget følelsesladet

Mareuser/462213

højborgerlig samfundsstøttende film.
uforskammet og umoralsk, udfaldet kunne have blevet gjort meget bedre.

Berit

En god film, en man nok ikke skal se alene for man skal snakke om den bagefter, for der er utrolig mange skjulte budskaber. Værd at se...

rené    dalsgaarduser/736855

jeg synte friklip
til mammut er
gode og jeg
synte facebook
er en gode side
hilsen jasonbournejensen

rené    dalsgaarduser/736855

jeg har se
friklip til mammut
jeg synte michelle
williams var til
kys med robin hood
hilsen jasonbournejensen

annetteuser/61292

Kommer lige fra Dagma med en dejlig fornemmelse af at have set en god film. Synes faktisk filmen er langt bedre end resumeet ovenfor!
Annette

Andreas Sachseuser/10863

Jeg kan varmt anbefale denne film, som jeg var inde og se på CPH:DOX, hvor Lukas Moodysson selv var inde og præsentere/introducere filmen.
Læs også min anmeldelse på SPRED RYGTET: http://www.spredrygtet.dk/?r_id=803#r803

//Andreas Sachse

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.