Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Mamma Mia! Here We Go Again!

Tilladt for alle
Filmen har en romantisk, varm og humoristisk grundstemning. Enkelte scener er præget af tristhed og i en scene går en af filmens figurer ned i et dystert rum, hvor loftet falder ned omkring en hest. Da både de triste og den lettere dramatiske scene hurtigt forløses positivt, vurderes det, at filmen ikke vil virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
19.07.2018
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mamma Mia! Here We Go Again!
|
Versioner: se alle
2D, IMAX 2D, Babybio, 2D Sidste Ch, Seniorbio
|
Billetter

I musicalen 'Mamma Mia! Here We Go Again!' har Donnas datter, Sophie, overtaget hotellet, som hun nu knokler for at genåbne med en kæmpe fest til ære for sin mor.

Som dagen nærmer sig, begynder Sophie at tænke tilbage på sin mors fortid - nærmere bestemt den sommer, hvor Donna flyttede til øen og mødte Sophies tre fædre, Bill, Harry og Sam. 

For hvordan gik det egentligt til, at Donna blev gravid med hele tre mænd, og hvem af de dejlige herrer var i virkeligheden hendes sande kærlighed?

De spørgsmål og mange flere fylder i Sophies hoved, mens hun også må håndtere et stormvejr, en bedstemor med stjernenykker og en uventet graviditet. 

'Mamma Mia! Here We Go Again!' er selvfølgelig efterfølgeren til kæmpesuccesen fra 2008, som dengang var baseret på den populære musical skrevet af ABBA-medlemmerne, Björn Ulvaeus og Benny Andersson.

Rollelisten består af alle de kendte ansigter fra etteren, mens Lily James også har en hovedrolle som den unge udgave af Meryl Streeps karakter. (copyright: kino.dk)

Se vores interview med stjernerne fra filmen, der afslører deres yndlings-sange blandt ABBA's mange klassikere.

Se også interview #2: Hvem fra Mamma Mia! Here We Go Again er bedst til at synge?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (531 votes)
4.8
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Problemet er, at de unge roller måske nok er perfekt castet i forhold til at ligne deres ældre alter egoer, men at de fuldkommen mangler deres pondus." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Igen mimes der ABBA. De bedste genbruges fra den første – så mange gode ABBA-hits er der jo heller ikke ..." (Morten Vejlgaard Just)

 • Jyllands-Posten

  "Historierne om dengang og nu fortælles parallelt, mens ABBA-sange, der ikke var med i første film, bliver sørgelige undskyldninger for en svag historie." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... Colin Firth og især Stellan Skarsgaard [...] ser ud til at more sige ..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Det er svært at få nok af at høre på glade ABBA sange, og det er umuligt ikke at få det helt store smil frem, når Colin Firth, Stellan Skarsgaard og Pierce Brosman danser i tætsiddende 70'er disco kostumer. Herligt gensyn med disse tre festlige gutter.

Formlen i den første film virkede dog langt bedre. I Here We Go Again er der for meget historiefortælling og for lidt festligt ABBA musik. Flashback scenerne kunne jeg godt have undværet. Det sidste kvarter af filmen redder dog dagen og hiver den op på 3 store stjerner.

CHARLOTTEuser/354019

Super film med skøn musik

Eva Marieuser/9454

Jeg havde glædet mig til, at skulle se Mamma Mia - Here we go again, men jeg blev godt skuffet.

Dette er denne gang ikke lykkedes dem, at få handling og sange til, at hænge nær så godt sammen - til gengæld virker det mere som om, at der var nogle sange som de ville have med. Og så ud fra sangene har skrevet manuskriptet, og det synes jeg bestemt ikke de er sluppet godt fra, der var meget af handlingen der ikke rigtig hang sammen.

Og dertil så kommer der selv historien, her har de ændret i de oplysninger, som vi får i Mamma Mia - så det er lykkedes dem her i 2'eren, at ændre på personernes fortid - men det er selvfølgelig også en bedrift i sig selv - men for mig MEGET irriterende.

Ikke nogen vellykket efterfølger på en ellers SUPER god og hyggelig film

Karin

En rigtig god og veludført opfølger!

Cecilie

i det mindste bedre end 1'eren.

Benjamin

Skynd dig ind og se filmen!

Jan Engel

Man læner sig tilbage og nyder de dejlige melodier og de humørfyldte og storslåede scener.

Nydelse galore.

Line FS

Jeg synes filmens største problem er, at den mangler livsglæde. Det er det som var så fantastisk ved den første. Det hele føles ret deprimerende i denne 2'er. Ikke engang den unge Donnas liv, som man jo har forestillet sig har været total flipper vildt og bare fun fun fun. Jeg synes alt vi ser fra hendes ungdom er nærmest deprimerende. Og så mangler de at gå ordentlig i dybden med hendes ulykke og historie - vi får aldrig de rigtige følelser, vi får bare begivenhederne remset op alt for hurtigt og uden fordybelse.
Det er sgu ærgerligt.

Men sangene er jo altid gode.

Klaus

Jeg er egentlig ikke ABBA fan, men alligevel lod jeg mig overtale til at se denne film. I forhold til at jeg på ingen måde er fan, så synes jeg faktisk denne film er helt ok. Helt klart en film som den rigtige ABBA fan skal se

Jonas

"Mamma Mia! Here We Go Again" er et brag af en musicalfest med masser af smukke sange, imponerende danse og et par rørende øjeblikke. Filmen er fantastisk castet, er gudesmuk og har superlækker musik, men der er et par ting eller to, jeg føler kunne have gjort filmen endnu bedre.

Stort set hele holdet fra den første Mamma Mia!-film er tilbage - Amanda Seyfried, Dominic Cooper, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Colin Firth m.fl. Det er et superdejligt gensyn med de figurer, man lærte at kende i den første, og man kan mærke, at der er sket en del i løbet af de ti år, der er gået siden sidst. Filmen fortæller både historien om, hvordan Sophie gør klar til at genåbne sin mor Donnas hotel med en kæmpe fest, og historien om, hvordan Donna kom til Grækenland og mødte Sophies tre fædre, Harry, Bill og Sam. Castingen i historien om Donna er intet mindre end eminent. Lily James er ufatteligt charmerende som ung Donna, og de mænd, de har fundet til at spille Harry, Bill og Sam, er virkelig troværdige som unge udgaver af Sophies fædre, selvom de ikke 100 % liner op med, hvordan de unge udgaver blev afbilledet i den første film. Derudover er Donnas veninder Rosie og Tanya også castet helt spot on. Alle de unge udgaver af figurerne synger helt eminent, og man kan mærke, at de også castet ud fra, hvorvidt skuespillerne kunne synge eller ej, i modsætning til den første, hvor nogle af skuespillerne (Brosnan især) nok blev castet pga. stjernestatus.

Cinematografisk er filmen virkelig smuk. Der er masser af fantastisk filmet og lækkert koreograferet dans, og især sangen "One of Us" er en supersmukt filmet med kreativ brug af kulisser og virkelig lækkert klippet sammen. Det græske øhav er som skabt til at blive filmet med sin lækre, frodige natur og dybblå vandmasser. Musikken er helt fantastisk - ikke bare sangerne og sangene, men også underlægningsmusikken af komponist Anne Dudley, der formår at indkorporere mange af ABBA's hits i de mere følelsesmæssige scener. Og så har Pierce Brosnan heldigvis stort set ingen sange, selvom at selv jeg må give ham, at han synger en rigtig smuk reprise af "SOS".

Når det så er sagt, syntes jeg, at historien om Donna var langt mere interessant end historien om Sophie, men at den bliver rundet lidt for klodset af. En vigtig pointe er, at Donna nu skal opdrage sit barn alene på en ø i Grækenland, men at hun ikke er bange for det. Der ville helt sikkert være en ABBA-sang, der beskrev den følelse, og som de kunne lade Donna synge og dermed runde den historie lidt bedre af. Det føles også, som om dramaet i historien om Sophie allerede bliver forløst ca. 2/3 inde i filmen, og at den sidste del derfor føles lidt langtrukken uden noget rigtigt drama. Det gør ikke den sidste tredjedel dårlig, og der er nogle virkelig fede overraskelser i den, men den sidste tredjedel ender bare med at føles lidt uinteressant. Med et par enkelte tilføjelser og lidt rykken rundt på scener ville man også kunne gøre dramaet i historien om Sophie endnu bedre, end det er i forvejen, og at det derfor ville være okay, at den sidste tredjedel ikke har så meget drama.

"Mamma Mia! Here We Go Again" er en fest, og jeg er glad for, at jeg så den. Jeg føler bare, at der skulle så lidt til, for at filmen havde været helt perfekt, og det ærgrer jeg mig en smule over. På trods af det er den stadig værd at se, så er du Mamma Mia!- eller ABBA-fan, eller mangler du en god musicalfilm at se, kan jeg klart anbefale denne her.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.