Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Mamma Mia! Here We Go Again!

Tilladt for alle
Filmen har en romantisk, varm og humoristisk grundstemning. Enkelte scener er præget af tristhed og i en scene går en af filmens figurer ned i et dystert rum, hvor loftet falder ned omkring en hest. Da både de triste og den lettere dramatiske scene hurtigt forløses positivt, vurderes det, at filmen ikke vil virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
19.07.2018
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Mamma Mia! Here We Go Again!
|
Versioner: se alle
2D, IMAX 2D, Babybio, Seniorbio
|
Billetter

I musicalen 'Mamma Mia! Here We Go Again!' har Donnas datter, Sophie, overtaget hotellet, som hun nu knokler for at genåbne med en kæmpe fest til ære for sin mor.

Som dagen nærmer sig, begynder Sophie at tænke tilbage på sin mors fortid - nærmere bestemt den sommer, hvor Donna flyttede til øen og mødte Sophies tre fædre, Bill, Harry og Sam. 

For hvordan gik det egentligt til, at Donna blev gravid med hele tre mænd, og hvem af de dejlige herrer var i virkeligheden hendes sande kærlighed?

De spørgsmål og mange flere fylder i Sophies hoved, mens hun også må håndtere et stormvejr, en bedstemor med stjernenykker og en uventet graviditet. 

'Mamma Mia! Here We Go Again!' er selvfølgelig efterfølgeren til kæmpesuccesen fra 2008, som dengang var baseret på den populære musical skrevet af ABBA-medlemmerne, Björn Ulvaeus og Benny Andersson.

Rollelisten består af alle de kendte ansigter fra etteren, mens Lily James også har en hovedrolle som den unge udgave af Meryl Streeps karakter. (copyright: kino.dk)

Se vores interview med stjernerne fra filmen, der afslører deres yndlings-sange blandt ABBA's mange klassikere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeleneColor

Der er så meget varme, kærlighed, glæde, underholdning, charme, ABBA classics, fest og farver til den endelige ventede efterfølger til klassikeren fra 2008! Nøj den er bare en fornøjelse i sig selv, og smilet er med fra start til slut, og rørende øjeblikke her og der, men mest af alt = den er en fest i sig selv, og det er sådan en musical bør være

Skøn gensyn med skuespillerne fra den første film, og hjertelig velkomst til de nye i Mamma Mia familien - dette er helt sikkert år 2018's sommer film :)

ten

sjov film, men jeg kunne bedre lide film nr 1

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.