Cookie- og Privatlivspolitik

Mamma Mia! Here We Go Again!

Tilladt for alle
Filmen har en romantisk, varm og humoristisk grundstemning. Enkelte scener er præget af tristhed og i en scene går en af filmens figurer ned i et dystert rum, hvor loftet falder ned omkring en hest. Da både de triste og den lettere dramatiske scene hurtigt forløses positivt, vurderes det, at filmen ikke vil virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
19.07.2018
| |
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mamma Mia! Here We Go Again!
|
Versioner: se alle
Særvisning, 2D IMAX, Babybio, Seniorbio, Sidste chance, Sing Along
|

I musicalen 'Mamma Mia! Here We Go Again!' har Donnas datter, Sophie, overtaget hotellet, som hun nu knokler for at genåbne med en kæmpe fest til ære for sin mor.

Som dagen nærmer sig, begynder Sophie at tænke tilbage på sin mors fortid - nærmere bestemt den sommer, hvor Donna flyttede til øen og mødte Sophies tre fædre, Bill, Harry og Sam. 

For hvordan gik det egentligt til, at Donna blev gravid med hele tre mænd, og hvem af de dejlige herrer var i virkeligheden hendes sande kærlighed?

De spørgsmål og mange flere fylder i Sophies hoved, mens hun også må håndtere et stormvejr, en bedstemor med stjernenykker og en uventet graviditet. 

'Mamma Mia! Here We Go Again!' er selvfølgelig efterfølgeren til kæmpesuccesen fra 2008, som dengang var baseret på den populære musical skrevet af ABBA-medlemmerne, Björn Ulvaeus og Benny Andersson.

Rollelisten består af alle de kendte ansigter fra etteren, mens Lily James også har en hovedrolle som den unge udgave af Meryl Streeps karakter. (copyright: kino.dk)

Se vores interview med stjernerne fra filmen, der afslører deres yndlings-sange blandt ABBA's mange klassikere.

Se også interview #2: Hvem fra Mamma Mia! Here We Go Again er bedst til at synge?

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (854 votes)
4.8
2.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Problemet er, at de unge roller måske nok er perfekt castet i forhold til at ligne deres ældre alter egoer, men at de fuldkommen mangler deres pondus." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Igen mimes der ABBA. De bedste genbruges fra den første – så mange gode ABBA-hits er der jo heller ikke ..." (Morten Vejlgaard Just)

 • Jyllands-Posten

  "Historierne om dengang og nu fortælles parallelt, mens ABBA-sange, der ikke var med i første film, bliver sørgelige undskyldninger for en svag historie." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... Colin Firth og især Stellan Skarsgaard [...] ser ud til at more sige ..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men det er også hamrende fedt lavet. Som skabs ABBA fan er det fedt at opleve flere af de ikoniske sange - og samtidig er det originalt at fortælle en forhistorie til den første film, frem for bare en fortsættelse. Jeg var glimrende underholdt.

Maria

Jeg tog ind og så filmen med lave forventninger og fik faktisk en god oplevelse ud af det. Sød historie og musikken var selvfølgelig fantastisk!

S. Rico

Det er svært at få nok af at høre på glade ABBA sange, og det er umuligt ikke at få det helt store smil frem, når Colin Firth, Stellan Skarsgaard og Pierce Brosman danser i tætsiddende 70'er disco kostumer. Herligt gensyn med disse tre festlige gutter.

Formlen i den første film virkede dog langt bedre. I Here We Go Again er der for meget historiefortælling og for lidt festligt ABBA musik. Flashback scenerne kunne jeg godt have undværet. Det sidste kvarter af filmen redder dog dagen og hiver den op på 3 store stjerner.

CHARLOTTEuser/354019

Super film med skøn musik

Eva Marieuser/9454

Jeg havde glædet mig til, at skulle se Mamma Mia - Here we go again, men jeg blev godt skuffet.

Dette er denne gang ikke lykkedes dem, at få handling og sange til, at hænge nær så godt sammen - til gengæld virker det mere som om, at der var nogle sange som de ville have med. Og så ud fra sangene har skrevet manuskriptet, og det synes jeg bestemt ikke de er sluppet godt fra, der var meget af handlingen der ikke rigtig hang sammen.

Og dertil så kommer der selv historien, her har de ændret i de oplysninger, som vi får i Mamma Mia - så det er lykkedes dem her i 2'eren, at ændre på personernes fortid - men det er selvfølgelig også en bedrift i sig selv - men for mig MEGET irriterende.

Ikke nogen vellykket efterfølger på en ellers SUPER god og hyggelig film

Karin

En rigtig god og veludført opfølger!

Cecilie

i det mindste bedre end 1'eren.

Benjamin

Skynd dig ind og se filmen!

Jan Engel

Man læner sig tilbage og nyder de dejlige melodier og de humørfyldte og storslåede scener.

Nydelse galore.

Line FS

Jeg synes filmens største problem er, at den mangler livsglæde. Det er det som var så fantastisk ved den første. Det hele føles ret deprimerende i denne 2'er. Ikke engang den unge Donnas liv, som man jo har forestillet sig har været total flipper vildt og bare fun fun fun. Jeg synes alt vi ser fra hendes ungdom er nærmest deprimerende. Og så mangler de at gå ordentlig i dybden med hendes ulykke og historie - vi får aldrig de rigtige følelser, vi får bare begivenhederne remset op alt for hurtigt og uden fordybelse.
Det er sgu ærgerligt.

Men sangene er jo altid gode.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.