Malous Jul

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og rolig grundstemning, som imidlertid flere gange brydes af mild dramatik og let uhygge. I flere scener bliver en pige skræmt og truet, og i en enkelt scene ser man hende bryde grædende sammen, da hun lades i stikken. Da filmen grundlæggende er varm, positiv og udspiller sig i et trygt univers, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
19.11.2020
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Malous Jul
|
Billetter
Malous Jul

Den danske familiefilm 'Malous Jul' handler om den trodsige pige Malou, der ender i en ny plejefamilie på den lille ø Lunø.

Men Malou hader både jul og øen, så hun slår sig sammen med gårdnissen Nils for at lave ballade, så hun kan slippe væk. Men da hendes nye plejeforældre, Bibi og Leif, virkelig omfavner hende, opdager hun nye positive sider af sig selv.

Men hun kan ikke undslippe pagten med nissen, så nu står Malou overfor en ny slags udfordring, hun skal nemlig have hendes nye familie til at stole på  hende. Noget hun aldrig har prøvet før.

'Malous Jul' instrueres Claus Bjerre, der tidligere har stået bag seks Far til Fire-film fra 2005 til 2012. Han skriver også manuskriptet i samarbejde med Frederik Meldal Nørgaard (Villads fra Valby).

I rollen som nissen Nils ses Lars Ranthe.

Mere omtale af 'Malous Jul' følger...

Skal du se Malous Jul?
(53 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.