Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Maleficent: Mistress of Evil

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har i lange sekvenser en dyster og ildevarslende stemning. Den indeholder mange dramatiske og voldsomme scener med magiske fortryllelser, forbandelser og forvandlinger og scener med overfald, slagsmål, eksplosioner, skyderier og krigshandlinger. I mange af scenerne er hovedkaraktererne i livsfare. I en scene ser man fx en af hovedkaraktererne blive ramt af en kugle og styrte i havet. I en anden scene ser man en af hovedpersonerne blive overfaldet og kastet ud fra et højt tårn. Filmens lydside er gennemgående meget voldsom og forstærker oplevelsen af fare og dramatik. Da filmen foregår i et urealistisk og magisk univers med stor distance til realisme, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
17.10.2019
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Maleficent: Mistress of Evil
|
Versioner: se alle
3D, 2D, 3D 4DX, Babybio
|
Billetter

Filmen 'Maleficent: Mistress of Evil' er fortsættelsen til Maleficent fra 2014, som digter videre på eventyret om Tornerose. 

Eventyret fortsætter fem år efter den første film, hvor den nu voksne og selvstændige Prinsesse Aurora er blevet dronning af The Moors. Og hun siger ja til at gifte sig med prins Philip.

Men mødet mellem Auroras stedmor, feen Maleficent, og den nye svigerfamilie, herunder Dronning Ingrith, bliver starten på et endegyldigt opgør, der truer hele The Moors eksistens.

'Maleficient: Mistress of Evil' dykker mere ned i mytologien bag den onde fe med horn, hvor flere af hendes artsfæller introduceres, også stridighederne blandt dem kommer til at spille en afgørende rolle for at finde fred.

Filmen er instrueret af norske Joachim Rønning, der tidligere har stået bag Kon-Tiki og Pirates of the Caribbean: Salazar's hævn. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
4.8
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Teknisk er der ingen fingre at sætte på affæren, men historien har til gengæld en del problemer." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  " [...] cheferne i de amerikanske filmstudier bliver ved med at pumpe nyt liv i en figur eller et gammelt koncept, ikke fordi de mener, der gemmer sig noget dybt og spændende og interessant derinde, men alene fordi skidtet sælger." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Det står aldrig helt klart gennem nye to timer i selskab med Maleficent og Aurora, hvorfor Disney har fundet det relevant at producere en fortsættelse." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Med de lange horn, fremspringende hjørnetænder og kindben og et vingefang, der overgår kondorens, figurerer Angelina Jolie atter perfekt som den miskendte fe Maleficent - kampklar af skade, men elskelig på bunden." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Den nye film er trods alt en voldsom affære, som taler til voksne og store børn. Aldersgrænsen er 11 år. Det giver udmærket mening." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
maiuser/505959

fantastisk magisk eventyr,med den ene helt vilde oplevelse i skønhed,aktion,oplevelse,lyd, eventyrvæsener feer,etc. lidt over 2 timer var ikke for langt. Et rigtigt eventyr, happy ending,men onde væsener som ikke er onde på bunden.Og hvis de er ,sker karma fyldest,så de kan lære.Visionen var ikke at bekæmpe det "onde",men at lære at leve sammen i fordragelighed.Rigtig god pointe.Hvis man er til fe og skovånde verden, får man meget i denne film. Jeg er Angelina fan.Hvem ellers kan være så en troværdig Maleficent.Man skal selvfølgelig tro på en sådan eksisterer.Den skal ses mange gange endnu

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter