Cookie- og Privatlivspolitik

Maleficent: Mistress of Evil

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har i lange sekvenser en dyster og ildevarslende stemning. Den indeholder mange dramatiske og voldsomme scener med magiske fortryllelser, forbandelser og forvandlinger og scener med overfald, slagsmål, eksplosioner, skyderier og krigshandlinger. I mange af scenerne er hovedkaraktererne i livsfare. I en scene ser man fx en af hovedkaraktererne blive ramt af en kugle og styrte i havet. I en anden scene ser man en af hovedpersonerne blive overfaldet og kastet ud fra et højt tårn. Filmens lydside er gennemgående meget voldsom og forstærker oplevelsen af fare og dramatik. Da filmen foregår i et urealistisk og magisk univers med stor distance til realisme, vurderes filmen til kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
17.10.2019
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Maleficent: Mistress of Evil
|
Versioner: se alle
3D, 2D, 3D 4DX, Babybio
|

Filmen 'Maleficent: Mistress of Evil' er fortsættelsen til Maleficent fra 2014, som digter videre på eventyret om Tornerose. 

Eventyret fortsætter fem år efter den første film, hvor den nu voksne og selvstændige Prinsesse Aurora er blevet dronning af The Moors. Og hun siger ja til at gifte sig med prins Philip.

Men mødet mellem Auroras stedmor, feen Maleficent, og den nye svigerfamilie, herunder Dronning Ingrith, bliver starten på et endegyldigt opgør, der truer hele The Moors eksistens.

'Maleficient: Mistress of Evil' dykker mere ned i mytologien bag den onde fe med horn, hvor flere af hendes artsfæller introduceres, også stridighederne blandt dem kommer til at spille en afgørende rolle for at finde fred.

Filmen er instrueret af norske Joachim Rønning, der tidligere har stået bag Kon-Tiki og Pirates of the Caribbean: Salazar's hævn. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (102 votes)
4.9
2.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Teknisk er der ingen fingre at sætte på affæren, men historien har til gengæld en del problemer." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  " [...] cheferne i de amerikanske filmstudier bliver ved med at pumpe nyt liv i en figur eller et gammelt koncept, ikke fordi de mener, der gemmer sig noget dybt og spændende og interessant derinde, men alene fordi skidtet sælger." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Det står aldrig helt klart gennem nye to timer i selskab med Maleficent og Aurora, hvorfor Disney har fundet det relevant at producere en fortsættelse." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Med de lange horn, fremspringende hjørnetænder og kindben og et vingefang, der overgår kondorens, figurerer Angelina Jolie atter perfekt som den miskendte fe Maleficent - kampklar af skade, men elskelig på bunden." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Den nye film er trods alt en voldsom affære, som taler til voksne og store børn. Aldersgrænsen er 11 år. Det giver udmærket mening." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Milla

Det er så her du IKKE skal se på mediernes anmeldelse.

Den første var god, nummer to endnu bedre. Grafikken i filmen er virkelig smuk. Disney har for engangs skyld ikke total druknet filmen i farvelade glitter og alt for meget sød sukker, men lavet en virkelig eventyrs film.

Angelina er tilbage, endnu stærkere, som filmens hovedperson. Virkelig her er den ultimative kvindelige super helt, og hun bærer filmen op på alle stjernerne.

Jeg troede aldrig jeg skulle sige det, da jeg altid er den der tuder til brylluper,og Tornerose er et af mine ynglings eventyr, men findes der en virkelig irriterende Disney prinsesse, så er det Aurora i denne her.

Jeg var irriteret på hende, fra første gang hun viste sig som dronning af ellemose, til hendes svigt af malificent, hendes naivitet,overspillet forelskelse, det håbløse fortudet ansigt med alt for meget kinderødt hendes fremstilling som bedårende prinsesse,manglende arrangement og krampagtige forsøg på at rette op på alt det hun nær havde ødelagt.

Jeg var så træt af hende tilsidst, at klimakset i filmen, som skulle være brylluppet med den overdådige brudekjole faldt fladt på maven, og det eneste der kunne havde reddet slutningen var malificent havde forvandlet hende til en ged, hun var blevet kidnappet af en af de flyvende mænd,eller havde sagt nej til den kedelige prins.

Jeg syntes bare ganske enkelt hun er castet dårlig til rollen og virker lidt for gammel. Derimod er Michelle P. Altid en fornøjelse at se på. Perfekt som catwomen, perfekt som den onde dronning.

Ellers en værdig efterfølger, værd at se.

Dennis

Et'eren var god - to'eren er også god. Den er værd at se!

S. Rico

I den første film fik vi en helt anden variant af den traditionelle fortælling om Tornerose. Og det var en virklig forfriskende vinkel. Men fortællingen var jo temmelig afsluttet, så hvad er der egentlig at fortælle i en fortsættelse?

Well, Aurora fik godt nok kronen til sidst og blev dronning af både Ellemosen og det kongerige, som hun selv kom fra. Men i ethvert godt eventyr skal prinsessen også helst få drømmeprinsen. Så det er her vi starter: Prins Philip frier til Aurora, og så er der ellers lagt i kakkelovnen til en MEGET akavet situation, da Aurora og Maleficent bliver inviteret til middag på slottet hos prins Philips forældre.

Middagen bliver ikke ligefrem en udpræget succes, og snart er der krig mellem de to bitches. Maleficent på den ene side og prins Philips mor (Michelle Pfeiffer) på den anden. Det udvikler sig til noget, der minder om Slaget om Kings Landing. Maleficent kommer flyvende som Queen Daenerys, og Michelle Pfeiffers er Queen Cersei, der dirigerer antiluftskyts mod Maleficents hær.

Det er alt sammen vanvittig farverigt, flot og underholdende. En overraskende god historie, og med mere af den gode humor og kemi mellem Maleficent, Aurora og ravnen Diaval, som den første film også var fyldt med.

Mark

En film der skal ses :)

Stephanie

En fantastisk fængende og utrolig film, som tager dig med ud på en rejse uden lige. Den bedste biograftur i lang tid

maiuser/505959

fantastisk magisk eventyr,med den ene helt vilde oplevelse i skønhed,aktion,oplevelse,lyd, eventyrvæsener feer,etc.efter hinanden. Og lidt over 2 timer var ikke for langt. Et rigtigt eventyr, happy ending,med onde væsener som ikke er onde på bunden.Og hvis de er ,sker karma fyldest,så de kan lære.Visionen var ikke at bekæmpe det "onde",men at lære at leve sammen i fordragelighed.Rigtig god pointe.Hvis man er til fe og skovånde verden, får man meget i denne film. Jeg er Angelina fan.Hvem ellers kan være så en troværdig Maleficent.Man skal selvfølgelig tro på en sådan eksisterer.Den skal ses mange gange endnu

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.