Cookie- og Privatlivspolitik

Magtens Korridorer - Strikkeklub på alufælge

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
28.10.2010
| |
1 time (ekskl. reklamer og trailers)
|
Magtens Korridorer - Strikkeklub på alufælge
|
Dokumentarfilmen 'Magtens Korridorer - Strikkeklub på Alufælge' fortæller historien om Magtens Korridorer.

Magtens Korridorer er fritidsbandet, som efter eget udsagn ”spillede ad helvede til”, ikke havde ambitioner om den store succes - men alligevel fik et stort folkeligt gennembrud.

Bandets 5 medlemmer kommer alle til orde i filmen, og vi oplever gymnasielæreren, forskeren og familiefædrenes kvaler med at få karriere, privatliv og band til at fungere som en helhed. Det hele er krydret med anekdoter fra bandets historie samt intime indblik i den kreative proces under tilblivelsen af bandets seneste album: "Milan Alle".

Filmen får premiere d. 21. okt i VesterVovVov (København), Øst For Paradis (Århus) og Biffen (Aalborg) samt i Cafebiografen (Odense) d. 28. okt.

'Magtens Korridorer - Strikkeklub på Alufælge' er instrueret af Andreas Haaning Christiansen, der tidligere har instrueret 'Sleep Good - Rock Well' om det finske rockband "22-Pistepirkko."
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
3.9
3.3

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... et levende og letfortalt portræt, der måske ikke går i dybden, men til gengæld er ret underholdende. En film, man tager sig i at rocke med til." (Ann Lind Andersen) ()

  • Jyllands-Posten

    "Filmen vil meget, men når meget lidt... Det skæve ved bandet er til gengæld deres charme... Christiansen går ikke i kødet på bandet og lader for meget stå uimodsagt." (Nanna Frank Rasmussen) ()

  • Politiken

    "... en både underholdende og afvæbnende portrætfilm... Andreas Haaning Christiansen vil også gerne fortælle en historie. Der er bare ikke rigtigt nogen!" (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sara Guluser/170735

Magtens Korridorer - Strikkeklub på Alufælge
En film om Magtens Korridorer, der med deres poetiske punkrocktekster, får blodet til at sprænge i årene... - og hovedet og skridtet til at eksplodere... Andreas Haaning Christiansen har skabt en cool, humoristisk film om et band hvis potentiale langt oversteg deres ambition om at råhygge i øveren en gang om ugen. Om skabelsen af Milan Allé, og om at få brikkerne i puslespillet til at passe sammen med børneafhentning/job og udgivelse af deres 3. album.

Dette er er naturligvis en musikdokumentar, men man behøver ikke at have været gæst på Roskilde Festival, hørt P3 non-stop, eller være MK fan for at nyde hvert et øjeblik af denne film. Haaning Christiansen formår nemlig så elegant at guide en ind i et stemningsunivers, at man forlader biografen høj på ”Pandora”, ”Noget Om Helte”, ”Sidste Chance Til”, osv... på jagt efter det næste MK fix...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.