Cookie- og Privatlivspolitik

Magi i luften

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.06.2011
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Magi i luften
|

'Magi i luften' er et dansk musical-drama om fire unge mennesker og én nat i storbyen.

Daniel, Lina, Stefan og Terese er 16 år. De er verdens bedste venner og på vej ud i natten... - en nat som alle andre, og alligevel som ingen anden, for når solen står op, vil deres liv og venskab være forvandlet for altid.

Daniel er håbløst forelsket i Lina, men Lina er håbløst forelsket i sig selv - og i rockstjernen, Niklas Ravn. Terese vil give sin mødom til Stefan, men Stefan vil hellere ud af skabet... ud til Daniel, som i øvrigt heller ikke er helt afvisende overfor Terese.

Alt kan og vil ske i Simon Stahos romantiske musical drama, hvor fire unge sætter deres følelser og drømme på spil i løbet af en enkel hæsblæsende nat.

'Magi i luften' er med dansk musik af bl.a. Gasolin, D:A:D, Laust Sonne, Dissy Mizz Lizzy, Østkyst Hustlers, Laid Back, Danseorkesteret, Halberg Larsen, OneTwo, News, Lis Sørensen, Anne Linnet og Gnags.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (124 votes)
3.8
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Formen og lyden får overtaget i forhold til indholdet, og det kan irritere en smule, men man ender med at købe filmens sindstilstand som en pointe, indtil varmen indfinder sig." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... jeg tror på, at 'Magi i luften' kan skabe en kult i forskellige teenagelommer, fordi den fanger tanken om og fornemmelsen af det sorgløse trip." (Jacob Wendt Jensen)

 • Jyllands-Posten

  "... Stahos kærlighed til filmens ideer og virkemidler er nemlig større end kærligheden til karaktererne. Det gør filmen kunstig, på grænsen til det postulerede interessante." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... alt andet lige en usædvanlig dansk film med sin helt egen ubestridelige energi og smittende lyst til at lege elefantunge i den gode smags glasbutik. Men hvis man vil lave en ungdomsmusical, hvorfor har man så ikke valgt at lave den med ungdommens musik?" (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "... et forsøg på at holde op med at tænke og give sig hen til de skrigende farver. Denne faktor af delirium er så langt det bedste ved eksperimentet. Magi i luften vil være et visuelt fribytterdigt, men sangene er for små og for trygge til helt at kunne bære forsøget." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frederikkeuser/932203

jeg har været inde og se den og JEG SKAL BARE HAVE DEN PÅ DVD. hvornår ud kommer den på dvd ????? love magi i luften <3

Simoneuser/785141

Jeg vil sige at jeg kun har læst dårligt om den :)
Men det syntes jeg helt ærligt ikke den var. hvis man bare kan slå hjernen fra og grine af det underlige er det sjovt nok.. Men den er nok ikke for folk under 15;)
Også er Gustav jo ret lækker..:D

Rikkeuser/741377

Så filmen som forpremiere med min datter på 13. Det var ikke en succes og flere forlod salen inden den var færdig. Havde jeg været klar over indholdet i filmen ville vi aldrig se den. Kun for unge over 15!

Kätheuser/419458

Magi i luften er kun for unge, vi kom ind ved en fejl, og gik efter ½ time mellem 12 -20 år.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.