Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

Mads og Mikkel

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fox and the Hound, The
|

Walt Disneys 'Mads og Mikkel' fortæller historien om et vendskab på trods af grænser.

"Jeg hedder Mikkel, hvad hedder du?" Da ræveungen Mikkel møder hundehvalpen Mads, bliver de gode kammerater med det samme.

Men idet de to vokser op bliver der mere tydeligt at de to befinder sig på to forskellige sider - den ene er trænet til at fange og dræbe den andre.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (31 votes)
4.7
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Ganske fint nok, af en tegnefilm at være.
Men slet ikke den bedste Disney der er lavet, men stadig en hyggelig film, som selv os voksne som der selv har oplevet den som barn også kan se den.

Jacob

Disney oplevede stor modgang, og man gik fra at nærmest at være lig med topklasse indenfor det tegnede håndværk, til at præsterer noget som højst var middelmådigt. Jeg så dog den til hudløshed som barn, og for det kvitterer jeg med en ekstra stjerne.

Nikolaj

Filmen har et stærkt budskab, venskabet mellem en ræv og en hund er bestemt også noget, som man kan blive rørt over. Og starten på filmen er faktisk temmelig god, og ikke så ringe endda. Dog stadig langtfra Disneys bedste, men en af deres bedste i deres krise periode.

Wayne

Men uden tvivl en af de mest rørende. Budskabet er universelt - og viser at man ikke bliver født som fjender.

Kimuser/264153

En af de absolut svageste disney film, der nok mest er for de mindste. Sangene er svage, og tegninger ikke særligt pæne, og historien ret tam. En Disney film som nok de kunne sende på tv3 når som helst. Der er ingen uforglemlige øjeblikke.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.