Cookie- og Privatlivspolitik

Madagascar

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
02.09.2005
| |
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Madagascar
|

Løven Alex er storbyjunglens konge. Han er hovedattraktionen i New Yorks zoologiske have. Ligesom sine venner, zebraen Marty, giraffen Melman og flodhesten Gloria, har han levet hele sit liv i lykkelig fangenskab. Maden bliver serveret på klokkeslæt og publikum kommer og kigger beundrende på dem.

Selvom Marty faktisk har det meget godt, hvor han er, løber nysgerrigheden af med ham. Han har altid gerne ville udforske verdenen uden for den zoologiske haves mure og med hjælp fra nogle pingviner, lykkes det ham at stikke af. Alex, Melman og Gloria følger med ham, men før de når at slippe løs i byens gader, bliver de fanget og sendt med skib til Afrika...

Men pingvinerne har andre planer og de saboterer skibet med det resultat, at Alex, Marty, Melman og Gloria strander på den eksotiske ø Madagascar. De fire indfødte storbyboer må nu forsøge at overleve i den vilde natur og udtrykket, at den stærkeste overlever, får pludselig en helt ny betydning.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
4.1
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Det her er en af de bedre tegnefilm, jeg er vild med den .

S. Rico

En vældig hyggelig og sjov familiefilm. Ben Stiller giver den virklig gas som New Yorker løven Alex. Faktisk i en sådan grad, at man godt kan blive lidt træt i ørene, for der er ikke mange rolige øjeblikke, når han er på. Det bedste er de geniale pingviner, som bare er ultra seje. Man kan godt forstå, at de efterfølgende har fået deres egen tv-serie og film.

Jacob

Skæv familiefilm om fire meget forskellige dyrevenner, der ønsker at opleve den store verden udenfor zoo i NYC. De bedste elementer er faktisk bipersonerne som lemurerne, og pingvinerne der får selv den mest hårdkogte jægersoldat til at ligne en simpel spejder.

Signe

elsker den film!! mega sjov!!
kong julian 4-ever!!;)

Wayne

Om løven der kedede sig og bare ville ud og se byen og endte et helt andet sted, sammen med vennerne. Sød og opfindsom familiehygge.

Mini-Muzz<'3user/928100

den var mega god! skal snart købe den.!

Tribute

Virkelig god film om en Løve som har et problem med kød, En Zebra der elsker det fri, Flodhest der er lidt overvægtig, Syge karate pingviner og en Giraf der hurtigt for blå mærker.

Jeg elskede seriøst den film da jeg så den i biografen. Der var masser af fedt Action, søgelig komedie og noget der bare for dyr elsker til at kunne lide Madagascar.
Og jeg kunne rigtig godt lide da sangen "I Like To Move It Move It" blev spilet i filmen det gør den nemlig mere speciel.

Muggauser/8186

Synes den er kedelig og ikke specielt underholdende. Er en af de Disneyfilm, som jeg ikke bryder mig om.

Signe

det er ikke en disney film!!!!!!

josimar1234

DEN ER SÅ SJOV OG MEGET GOD OG SLUTTER GODT

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.