Cookie- og Privatlivspolitik

Månens Vogter

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Animationsfilmen har en gennemgående poetisk stemning med en tone af humor. Der er dog også scener med mere voldsomt indhold: Hovedpersonerne er i en situation omgivet af uhyggelige skikkelser og kæmper i andre scener imod et mægtigt monster. Da filmen imidlertid udspiller sig i et animeret univers fjernt fra virkeligheden, og da centrale figurer fremstår handlekraftige og succesrige, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn. Den får derfor vurderingen ”tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år”.

Se mere på medierådet.dk
11.05.2017
| |
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Mune, le gardien de la lune
|
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio
|

Animationsfilmen 'Månens Vogter' foregår på en lille planet fyldt med eventyrlige væsener, hvor den naturlige orden opretholdes af solen og månen og deres vogtere.

Faunen Mune bliver ved et tilfælde udpeget til at være Månens Vogter - til stor bitterhed for Leeyon, som ellers havde udset sig titlen. 

Med en ny, uerfaren vogter af månen ser underverdenens hersker, Necros, sit snit til at skabe kaos og mørke på planeten ved at stjæle solen i ledtog med Leeyon, der bliver lovet månen som belønning. Hele planeten er nu fare!

'Månens Vogter' er en franskproduceret animationsfilm, der minder om Toy Story og Arthur og minimoyserne. Derudover har instruktøren sagt, at han er inspireret af Terry Gilliam, Tim Burton og Hayao Miyazakis eventyrlige universer.

Filmen vises med danske stemmer af bl.a. af Mikkel Boe Følsgaard, Dar Salim, Esben Smed og Stig Hoffmeyer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (80 votes)
4.4
3.3

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... ingen af karaktererne er til at identificere sig med, og universets mange forskellige dele stritter i så mange forskellige retninger, at uviljen låser sig fast." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "'Månens vogter' er et lunt og humoristisk kosmisk eventyr med en klassisk universel fortælling om mørket og lyset ..." (Michael Lind)

 • Politiken

  "... smilende fortalt og smukt animeret ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "'Månens vogter' læner sig op ad de amerikanske modeller. Der måtte godt være lidt mere grund til at undre sig. Som i japanske animationsfilm." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rommeuser/446006

En kanon historie men en øv fortælling, kanon flotte farver og elementer, men rimeligt rodet. På nogle måder genial, andre en skuffelse uden lige. Så den er kun lige over middel.

Lissi Pinholt Halluser/506179

Meget rodet fortælling og temmelig langtrukken. Smukke billeder og farver

Jemuser/635531

Jeg gætter på, at der her er tale om en repremiere, da jeg kan huske, at jeg så dette mesterværk for et par år siden.

Rommeuser/446006

Er du sikker på du har set den herhjemme. Det er jo tit at Nordisk film/Danmark sylter premieren til 1 - 2 år efter, på ikke-mainstream film. Feks så jeg den første sådan træner du din drage næsten 2 år før vi måtte se den i Danmark.

Jemuser/635531

Jeg kan evt. have set den på en flyrejse

FilmFyr

Sådan Træner Du Din Drage fik premiere i USA den 26 marts 2010, og den 25 marts 2010 i Danmark.
Den tidligste premiere dato fra IMDB er 18 marts 2010 i Kazahkstan.

Men det er bestemt øv med titler der først bliver hevet hjem, lang tid efter de kommer ud i andre lande :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.