Luna og den magiske krystal

Censur Alle
06. Aug 2020
82 min
Angel Films
Latte & the Magic Waterstone
Billede
(© Angel Films)
Billede
(© Angel Films)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.7 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

Den animerede familiefilm 'Luna og den magiske krystal' handler om Luna, der ikke er noget helt almindelig lille pindsvin.

Luna er fuld af energi og har en meget levende fantasi. Hun elsker at fortælle sindsoprivende eventyr til alle, der vil lytte (og til alle, der ikke vil). Fælles for hendes fortællinger er, at hun altid selv optræder som den frygtløse heltinde, der redder verden.

Så da Bjørnekongen stjæler den magiske krystal, der sørger for vand til skoven og skovens dyr, får Luna endelig en mulighed for at bevise sit store heltemod!

Det frygtløse pindsvin melder sig frivilligt til at skaffe krystallen tilbage, men de andre dyr griner hånligt af hende - et pindsvin kan da ikke udføre så farlig en mission.

Men Luna insisterer, og på den fantastiske og farefulde mission tager hun egernet Tjum med - hendes bedste og eneste ven.

I 'Luna og den magiske krystal' møder vi en lang række af skovens dyr, der også spiller hovedrollerne i bl.a. Over hækken og Dyrene i Hakkebakkeskoven.

Filmen har danske stemmer af bl.a. Sigurd Philip Dalgas (alias Lille Per i de nye Far til fire-film), Sebastian Jessen, Lars Mikkelsen og Henrik Prip.

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: