The Last Duel

Censur 15
14. Oct 2021
152 min
Walt Disney Pictures
The Last Duel
Billede
(© Walt Disney Pictures)
Billede
(© Walt Disney Pictures)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:
Middelalderdramaet 'The Last Duel' handler om to ridderes stridighed om retfærdighed og ære og har bl.a. Matt Damon, Adam Driver og Jodie Comer på rollelisten.
 
Vi er i 1300-tallets Frankrig, hvor ridderne Jean de Carrouges og Jacques LeGris ofte har befundet sig på slagmarken side om side. Hver især har de dog forskellige forhold til greven Pierre d'Alençon, hvilket har store konsekvenser for deres plads ved hoffet og venskabet imellem dem.
 
Da de Carrouges' hustru, Marguerite, beskylder LeGris for at have voldtaget hende, når de to kamphaner bristepunktet og Kong Charles den 6. vurderer, at stridigheden skal afgøres med en tvekamp.
 
'The Last Duel' er et episk periodedrama med både voldsomme scener fra slagmarken og personlige intriger i kulissen, mens historien udspiller sig fra tre forskellige synsvinkler.
 
Bag filmens manuskript står den Oscar-nominerede Nicole Holofcener sammen med Ben Affleck og Matt Damon, der også skrev det Oscar-vindende manuskript til Good Will Hunting, mens Gladiator-instruktøren Ridley Scott står bag kameraet. (copyright: kino.dk)
 

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: