Cookie- og Privatlivspolitik

Lykken er lunefuld

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
05.08.2010
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Partir
|
I kærlighedsdramaet 'Lykken er lunefuld' bor 40-årige Susanne i det sydlige Frankrig med sin mand, der er læge, og deres to teenagebørn.

Det indholdsløse overklasseliv gør hende deprimeret, og hun beslutter sig for at begynde at genoptage sit arbejde som fysioterapeut; et job, hun i sin tid lagde på hylden for at hellige sig børnene.

Susannes mand er gået i gang med at bygge et venteværelse i en tilbygning til deres hus med hjælp udefra.

Ivan, der er ansvarlig for arbejdet, er en flot og tiltrækkende mand, som straks fanger Susannes interesse, og de indleder straks en skæbnesvanger affære.

I rollerne som Susanne og Ivan i 'Lykken er lunefuld' ses Kristin Scott Thomas ('Den engelske patient', Jeg har elsket dig så længe) og Sergei López ('Pans Labyrint').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (42 votes)
4.3
3.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... lider under et skabelonagtigt melodrama-manuskript, og hendes kritik af sociale klasser er malplaceret... se den som et studie i kvindelig klasse, Kristin Scott Thomas' klasse." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "Den tvetydige skæbne, som Suzanne går i møde, er ikke det mest troværdige billede på moden kærlighed på film. Til gengæld er det noget af det mest intense, og der vil være meget at tale om efter biografturen." (Jacob Wendt Jensen) ()

 • Ekstra Bladet

  "Dramaet kan nu ikke matche Scott Thomas' forrige franske tour de force, 'Jeg har elsket dig så længe', men filmen har absolut sine stærke stunder. ... er klart bedst, når Scott Thomas spille førsteviolin." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "Historien er ... enstrenget og spinkel, og selv om der ikke er en finger at sætte på skuespillet, kæmper de tre store, gode hovedkræfter med et meget tyndt oplæg." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "... i de hverdagsagtige omgivelser formår Kristin Scott Thomas at spille dramaet om sidespring og skilsmisse, som om det på alle måder er et komprimeret spørgsmål om liv eller død..." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Et sidespring med fatale konsekvenser. Ikke en film jeg vil bruge tid på at se igen.

Katharinauser/424389

Har set den på dvd, en smuk film om kærlighed, dog synes jeg Suzanne viser ret stor egoisme når hun har to børn og vælger kærligheden og tage livet af sin mand... man kan kun lærer hvad en stærk forelskelse kan fører til.. at "lykken er lunefuld.."

Tigerdyret

Forudsigelig film om utroskab ! Ikke et most.

Marianneuser/9917

Gode skuespillere men filmen var meget forudsigelig og til tider lidt langtrukken .Filmen manglede lige det sidste,-Mange gode scener med flotte billeder og landskab.

Mogensuser/137224

Fantastisk film, gode skuespillere.. stærk handling.. og ikke mindst, husk lommetørklæder..

Candyman.user/604735

Det er en rigtig god film, men det er Kristen Scott Thomas der bærer filmen igennem. Historien er lidt tynd, men det er forfriskende at se den utro kvinde beskrevet som en led egoistisk kælling og ikke bare som det stakkels, åååh så PHølsomme offer for den følelseskolde mand, som sådan et forhold meget ofte beskrives. Da hun indleder forholdet har hun det hele, undtagen måske lige noget frisk kølle. Det får hun så, og så skal jeg nok ikke røbe mere handlingen. Men Suzanne er rimelig ligeglad med sine børn og gør sig f.eks ikke større anstrengelser for at forklare sin datter hvorfor hun lige pludseligt forlader dem. Så går manden meget over gevind, men......... En egoistisk og forkælet kvinde, der kun har sin egen velbehagelighed på sinde, og en barnagtig og hævngerrig mand. To voksne der ikke har fortjent den store lykke det er at have fået børn. God film.

milesuser/469678

efter at have oplevet Kristin Scott Thoams i sidste års "jeg har elsket dig så længe", måtte min kæreste og jeg bare se "Lykken er Lunefuld". også fordi der jo ikke er andre romantiske dramaer i bifferne for tiden:). vi blev bestemt ikke skuffet. KST spiller helt fantastisk og så kunne kæresten godt lige Sergi Lopez.. hmmmm

Helle Schouuser/292023

Tøv ikke med at se denne film. Jeg så den igår, og den sidder stadig fast under huden. Sikke en lidenskab! Kristin Scott Thomas - super dygtig skuespiller. Der var mange mænd i salen - og ingen snorkelyde ;) Selv de måtte lade sig overvælde

Panchen

Er godt nok blevet lidt træt af film med romantiske undertoner, men nogle gange er de bedste film nogle der er realistiske.. så hvorfor ikke..
Venter nu nok til den kommer på dvd.

Armani

Kristin Scott Thomas er fantastisk i alt hvad hun laver. Hun var helt spektakulær i "Jeg har elsket dig så længe".
Denne skal da bare ses!! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.