Cookie- og Privatlivspolitik

Love & Other Drugs

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
06.01.2011
| |
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Love & Other Drugs
|

I 'Love & Other Drugs' vil den tiltrækkende og frisindede Maggie (Anne Hathaway) ikke lade nogen eller noget holde hende fast.

Maggie møder sit sidestykke i Jamie (Jake Gyllenhaal), hvis ubønhørlige og næsten ufejlbarlige charme hjælper ham med damerne og i den hårde branche indenfor farmaceutisk handel.

Både Jamie og Maggie og Jamie er overraskede over, at deres forhold udvikler sig, så de bliver totalt afhængige af deres kærlighed til hinanden.

'Love & Other Drugs' er instrueret af Edward Zwick ('Legendernes tid').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (268 votes)
4.7
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... de ofte sarkastiske replikker [er] begavet skrevet - filmen har virkelig vittige momenter - og først og fremmest har den i Anne Hathaway som Maggie og Jake Gyllenhaal som Jamie to så attraktive og talentfulde stjerner, at deres sammenspil (med og uden tøj på) gør den lidt slingrende film sjov, sanselig og seværdig." (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... trods den fantastiske kemi på lærredet er 'Love and Other Drugs' ikke den perfekte film. ... efter et sløvt forspil leverer 'Love and Other Drugs' et følelsesmæssigt klimaks, der tilfredsstiller og varmer." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en film, som er sød, velspillet og har hjertet på rette sted, men som er ufokuseret og vel lang i spyttet." (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... Hathaway og Gyllenhaals fænomenale (sam)spil ... gør filmen dybt rørende. " (Nanna Frank Rasmussen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Fin romantisk komedie der nok mest henvender sig til større teenagere og voksne (børn under 14 år vil nok gå lidt tabt i de mange fagudtryk, og synes det er pinligt at se de mange sexscener med deres forældre). Filmen lever udelukkende på de to ekstremt charmerende Jake Gyllenhaal og Anne Hathaway. Selv om der bringes vigtige temaer op undervejs, så er filmen hverken speciel sjov eller interessant. Men ok underholdende.

Katja

Jeg må virkelig tage hatten af for Hathaways præstation i denne film..

Der er sjovt hvordan andre barnestjerner, som Lindsay Lohan og Miley Cyrus, kan ødelægge deres omdømme idet de træder over tærsklen til de voksnes rækker, og ikke ved hvordan de skal begå sig.. og så er der Anne Hathaway

..goodness i denne film beviser hun hvor langt hun er nået siden The Princess Diaries..

Jeg synes rigtig godt om samspillet mellem hovedrollerne, faktisk er det som om de er kærester i virkeligheden og vi får lov til at følge dem.. deres kemi matcher perfekt sammen!

Der er ingen tvivl! Denne film skal du (ihvertfald hvis du er pige) bare se!!

Ash

En romantisk og samtidigt rørende film, der med en fin balance mellem humor og drama, belyser nogle konflikter og tabuer fra hverdagen. Kemien mellem Maggie (Anne Hathaway) og Jamie (Jake Gyllenhall) er troværdig og yderst rørende. To kompetente skuespillere, der løfter "Love and other Drugs" til en seværdig, romantisk og ikke mindst humoristisk film, der samtidigt ikke taber seriøsiteten undervejs.

Nicoline

Jeg elsker virkelig Love and other drugs.. Det er en film som har en god og velovervejet blanding af humor og seriøsitet. Anne Hathaway og Jake Gyllenhaal's kemi er uimodståelig og de spiller begge virkelig godt i denne romantiske komedie. Helt sikkert en film som er værd at se !

Wayne

der, godt nok behandler et par seriøse emner, men gør det så overfladisk at det ender som et lystspil.

Jeff

Silly rom-com nonsense, fixated on Hathaway’s breasts (they are nice).

nitotreuser/9527

Sød film, den ligger meget langt fra traileren, så man bliver overrasket når man ser den, men god film og helt klart værd at se.

patrick

den er god go den er lang og lite kedelig

Ciliauser/286961

Rigtig sød film... Levede dog ikke helt op til mine forventninger, men værd at se trods alt :)

Betül

Det var ikke min kop te. Jeg synes ikke den levede op til mine forventninger.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.