Love Actually (2003)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
21.11.2003
Originaltitel: 
Love Actually
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
Arrangement, Originalversion, Særvisning: Film, tapas & cocktail, Særvisning
4.9
0
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (82 votes)

Resumé

Det er i den søde juletid i London. Alle steder skaber kærligheden kaos. Den nyvalgte premiereminister, det kiksede sandwichbud, forfatteren med hjertesorger og den udbrændte rockstjerne – alle er de ramt af kærligheden på godt og ondt.

Bruden, der har problemer med sin kommende mands forlover og den gifte kvinde, der har problemer med sin mand. Skoledrengen der er varm på den kønneste pige i klassen og og hans papfar, der er varm på Claudia Schiffer.

Alle de små historier flettes sammen i en sjov, velspillet og typisk britisk film - denne gang med hjerternes fest som den ultimative ramme.

Kommentarer

Nikolaj

Okay, jeg indrømmer genre, at romantiske film ikke er min kop te. Der er kun få, som jeg synes fortjener plus 3 stjerner. Men der er dog nogle enkelte, som er fremragende. Min absolut favorit er Love Actually. En romantisk julekomedie, som har en vidunderlig blanding af lidt halv grotesk humor, og samtidig har mange poetiske træk, så man faktisk synes, at den virker realistisk. Det er en film som sagtens kan ses, når det ikke er jul. Jeg ville dog klart anbefale at se den der, så man kommer i bedre julestemning.

Filmen har alle de kendte britiske skuespiller. Nævner lige et par stykker: Liam Neeson, Emma Thompson, Alan Rickman, Colin Firth, Hugh grant, og jeg kunne blive ved endnu.

ADVARSEL LÆS IKKE VIDERE, HVIS DU IKKE HAR SET DEN, DER ER NEMLIG SPOILERS.

Filmen har 3 scener, som er fremragende. En af dem er Hugh Grant( Som præsident) der danser. Og tro mig den er skide sjov. Se engang! https://www.youtube.com/watch?v=yKuDoTdxvb0 En anden scene som for mig er den bedste scene i hele filmen. Er hvor Alan Rickman skal købe en smuk julegave til en lidt yngre kvinde, ulempen er bare, at han er gift. Også møder han en meget kendt britisk komiker: Mr. Bean. Det er selvfølgelig ikke karakteren Mr. Bean men skuespilleren Rowan Atkinson. Som lige pludselig viser sig frem. Scenen er genial,og prøv at lægge mærke til Alan Rickmans frustrationer undervejs i klippet https://www.youtube.com/watch?v=E3rB_qx0wRM Også er der den rørende slutning, hvor alle forenes som glade mennesker, plus der bliver spillet en af Beach Boys aller bedste sange. Good only knows. PS. Læg mærke til Denise Ricards i klippet, den super hotte, men forfærdelige Bond-babe: https://www.youtube.com/watch?v=XajuonJq5J8

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Lars Michael

Jeg kunne ikke rigtig tag mig sammen da jeg så filmen , det er mere en tøse film end det er for drenge.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
ALEX

Det nu mere en film for folk med følelser, end for folk uden følelser. Om det er en "tøsefilm" eller en "drengefilm", har noget at gøre med dine egne subjektive generaliseringer.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
SigneHansen

Intet bliver bedre. Ever.
Plus alle er søde og gode og åååååh.. Det er sgu en klassiker!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Jeff

Not bad, but a bit too soppy for my liking.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Line FS

Simpelthen bare så dejlig en film! En af mine totale yndlingsfilm. Jeg bliver så glad hver gang jeg ser den. Alt fungerer bare SUPER godt. Det er så fantastisk med alle de mange forskellige historier og liv, som bare hænger fantastisk sammen. Hver eneste lille skæbne, virkelig spændende at følge med i. FANTASTISKE skuespillere, fyldt med følelser! Dejlig dejlig engelsk film!!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Katja*

Som dog ikke kun behøves ses om julen!

Rollerne er dertil besat af et hav af dejlige skuespillere!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Uden at blive kvalm. Er du normalt ikke til kærlighedshistorier, så kan du sagtens se denne.

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)
Jeannie

Jeg har elsket den film siden jeg så den første gang, og historien er for mig, fængende.... der er ikke så meget andet at sige. Nogen af mine yndlings skuespillere/skuespillerinder er med i denne film. Så jeg kan bestemt ikke klage.

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.