Cookie- og Privatlivspolitik

Lorax: Skovens beskytter

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
29.03.2012
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Dr. Seuss' The Lorax
|

Animationsfilmen 'Lorax: Skovens beskytter' er filmatiseringen af Dr. Seuss' klassiske historie om et altid håbefuldt skovvæsen.

Thneedville er ren og pæn og har alt, hvad man kan ønske sig. Så længe man ikke ønsker sig frisk luft eller fri natur. Men frisk luft kan man købe på flaske, og fri natur er der ingen, der drømmer om… undtagen Audrey. Fordi Ted er forelsket i Audrey drager han ud for at finde et ægte levende træ, så han måske kan vinde sig et kys.

Ted forlader Thneedvilles trygge, rene rammer og begiver sig ud i det mærkelige tusmørkeland uden for bygrænsen – golde, afskovede skråninger, hvor den eneste beboer i et faldefærdigt hus er Onceler.

Men inden Onceler vil fortælle, hvordan træerne kan komme tilbage, må Ted høre mange mærkelige historier, blandt andre en om Lorax, skovens beskytter, et vrissent men dog alligevel charmerende væsen, som kæmper for at beskytte sin omverden.

'Lorax: Skovens beskytter' kan også ses i 2D med dansk tale.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (56 votes)
3.8
3

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "På samme tid barnlig og oplysende, lidt uhyggelig, men absolut mest hyggelig. Desværre er 'Lorax: Skovens beskytter' også et skrigende eksempel på, at Hollywood ikke stoler på den gode histories kraft. Derfor skæmmes filmen af en række nærmest ulidelige sangnumre, der er så skingre, at det er umuligt at høre, hvad der egentlig synges om." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... problemet er, at Dr. Seuss' ... original er en lille tynd og filosofisk sag. Og derfor er der alt for meget fyldstof i den ellers flotte og farvestrålende film." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Det skingre, pastelfarvede univers bliver hurtigt mere kvalmt end et kilotungt marcipanpåskeæg, og mit bud er, at selv de mindste hurtigt får mere end nok. Mens deres voksne ledsagere gør klogt i at medbringe en stærk kop kaffe." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "... midt mellem de skingre indslag, der omklamrer filmen, udspiller der sig en lun og finurlig historie i et fantasifuldt univers." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... den indbyggede svaghed: noget mærkeligt gemacht, et søgt og kunstigt forsvar for ... det naturlige... en fantasi, der er faret vild i sig selv." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Man skal også lige vænne sig til pangfarverne og den elastiske humor i 'Lorax'. Men det hele finder sit leje, og mod slutningen er der søde detaljer. 'Lorax' er ikke så nuttet som 'Horton og støvfolket', men den fungerer." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Ærgerligt at den mest er reklameret via den nuttede Lorax - som egentlig kun er en bifigur i filmen. Masser af herlige påfund, i en film som absolut burde blive set af rigtig mange. Kvaliteten af animationerne ligger i absolut højeste klasse, og der er stor opfindsomhed samt masser af morale, og humor..
Ikke kun en film for børn, selvom den ser sådan ud, på afstand.

tikiiuser/837610

Var inde og se filmen med mine døtre på 5 år og 13.

Hende på 13 synes faktisk det var en ok film. Den lille var optaget af filmen.

Jeg selv blev noget overrasket over de pludselig musikals udbrud der blev ved med at komme i filmen. Pludselig synger og danser de.

Kender ikke historien i forevejen, men synes at det var en pænt latterlig film. Ikke morsom og 3D var ikke noget at råbe hurra for.

Men som altid i børnefilm var moralen fin.

Vi dog ikke anbefale filmen til noget over 6 år.

Niels

Griner. Var inde og se filmen med mine 3 børn og vi syntes den var rigtig sjov og underholdende.

Susanne Riisberg

så den med mine piger på 7 og 9 år og de var 100 % optaget af filmen. Selv fandt jeg enkelte sjove situationer meget underholdene, men så var den heller ikke bedre.

Jetteuser/371667

Var inde og se filmen med min mand, vores børn på 11, 9, 7 år. Og vi var alle godt underholdt. Rigtig god og suuper flot 3D effekter. En film, der er værd at se.

Metteuser/587660

Super underholdende og med en rigtig aktuel pointe. Dejlig oplevelse for mine 3 børn på 5, 8 og 10 år - og ikke mindst for mig selv!

liza-minneli

HVORFOR, HVORFOR, HVORFOR HAR DANMARK BESLUTTEDE SIG FOR IKKE AT SENDE THE LORAX PÅ ENGELSK, DET ER JO DR. SEUSS FOR HELVEDE.

Sig

HVORFOR kan i ikke vise den på engelsk? Jeg har virkelig meget lyst til at se den film på ENGELSK!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.