Cookie- og Privatlivspolitik

Looper

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
04.10.2012
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Looper
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Science fiction-filmen 'Looper' foregår i en tid, hvor tidsrejser endnu ikke er blevet opfundet, men det bliver de om 30 år. Dette udnytter mafiaen, der bruger teknologien til at sende uønskede personer tilbage i tiden for at blive myrdet af såkaldte "loopers".

Joe (Joseph Gordon-Levitt) er en looper, der har succes med sit arbejde og ikke tøver, når han skal likvidere en person fra fremtiden. Men en dag sker der alligevel noget overraskende.

Joe genkender sit fremtidige jeg (Bruce Willis), som han ikke formår at myrde, og som lykkes med at flygte. Nu må Joe i bogstaveligste forstand finde sig selv.

Science fiction-filmen 'Looper' er instrueret og skrevet af Rian Johnson, som også stod bag independent-thrilleren 'Brick' i 2005. 

'Brick' havde også Gordon-Levitt i hovedrollen, og siden har man kunnet opleve ham i forskellige film som '50/50' (2011) og 'The Dark Knight Rises' (2012).

Bruce Willis (Die Hard) er fremtidens Joe, ligesom Emily Blunt (The Young Victoria) har en rolle i filmen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (621 votes)
4.4
4.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... det, der for alvor gør 'Looper' til en fornøjelse, er den elegante og medrivende måde, historien leger med fortid, fremtid og vores forventninger hele vejen mod den forrygende slutning." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... tager hjernen med på en rejse, ingen kunne forudse. Og resultatet er intet mindre end fantastisk. [Gordon-Levitt og Willis'] indsats, kombineret med en rekordskarp historie, resulterer i én af årets absolut bedste spændingsfilm." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "... der [er] al grund til at klappe i sine små hænder af fryd. Det er en film, der til fulde udnytter mediets potentiale ... og efterlader én både tummelumsk og voldsomt underholdt. [...] et stramt manuskript, der aldrig forfalder til metervare-vold eller falder sammen under vægten af computerteknologi. Og som bestemt ikke undervurderer sit publikum. Herligt." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Hvor logikken måtte gå i hårdknude, vinder Rian Johnson imidlertid på stil og stemninger, der lover godt for hans videre færd." (Jakob Levinsen)

 • Politiken

  "Rian Johnson finder sin egen tummelumske balance mellem stil og overgear." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "... tankestof med hjerte og dertil en god portion spænding." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

En udmærket film.

CINEMANDRUP

Rian Johnson har leveret et hæderligt bud på hvordan en god sci-fi/action film skal skrues sammen. Tænk hvis du mødte dit fremtidige jeg og dit arbejde bestod i at likvidere dig selv.

Plotmæssigt er dette en frisk film, der i den grad leger med fortid og fremtids konceptet på en ny måde. Det er gjort i så overlegen en stil at den ikke slipper grebet om dig og konstant gør sig uforudsigelig, så du ikke kan føle andet end revet med.

Skuespillerne Joseph Gordon-Levitt og Bruce Willis er sat sammen/overfor hinanden på ekstravagant maner. Det fungerer og man føler per instinkt at de har nydt at lave denne film. Bestemt en skuespilspræstation, som de begge kan være stolte af.

Filmens stemning/atmosfære er i den grad meget medrivende og mystisk, hvor det grænser sig til meget elegant action, fremfor det hardcore. Filmen bygger sig selv op stille og roligt og bliver på intet tidspunkt kedelig at overvære.

Selve slutscenen sætter skub i tankerne og er i særdeleshed gennemført. Looper er i den grad en af mine favoritter og fortjener hver enkelt stjerne den har fået.

Det er godt, det er nyt, det er underholdende og bedst af alt - det er uforudsigeligt og derved medrivende spændende.

Antaeus

Film der involverer spring i fremtiden er normalt ret svære at lave så de holder. Looper er en af de få, hvor konceptet holder ganske godt. Selve historien er ikke en der får det virkelig til at ringe, men er trods alt en over middel film og så udmærker den sig med en ret god slutning, der lige gør at karakteren trækker til den rigtige side af 3 eller 4.

Tobias

Gennemtænkt til sidste detalje, smart og dejlig action. Looper bringer en sjælden original blanding af sci-fi og en god gammeldags western-ish action. JGL og Bruce gør et fremragende arbejde, og det er sjovt at se JGL spille en ung Bruce Willis som vi jo savner så meget.

Mia

Den kan ganske vist være lidt forvirrende til tider, men alt i alt var det faktisk en god film action/sci-fiction film, som tager tidsrejser til et nyt niveau og overrasker publikum - især i slutningen.

En film man sagtens kan se 2 gange :)

Henriette69

jeg ikke brugte tid og penge på at se den i bio :/
Den var godt nok lang tid om at komme så'n rigtigt igang, men den vinder dog lidt af det tabte i sidste halvdel.

Ting

En virkelig god film hvor handlingen ikke er indlysende.

Frederikuser/442529

Trooper
Snooper
Cooper
Hooper

Frederikuser/442529

og Freddie Prinze Jr. ;) ;)

<3<3<3<3

Francisco

The concept is pretty good and it could have make one amazing movie, but... well the cast is pretty good and so on but i felt that something was missing, somehow i got bored, something that i never thought i would say of a movie where Bruce willis is staring :) But all in all it is good entertainment and totally worth seeing!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.