Cookie- og Privatlivspolitik

Looking for Exits

24.03.2016
| |

’LOOKING FOR EXITS – Conversations With a Wingsuit Artist’ er en film om den amerikanske wingsuit basejumper Ellen Brennan, som er kendt som en ægte kunstner indenfor sporten.

Wingsuit basejumping, eller ’proximity flying’, er en luftbåren ekstremsport, hvor ’piloten’ hopper ud fra høje tinder, ofte over skybæltet, i en lille dragt som ser ud som en mellemting mellem en superheltedragt og et flyvende egern. Piloterne bruger kroppen til at navigere tilbage til jorden gennem skove og forbi klippetoppe med hastigheder på op til 240 km/t.

’LOOKING FOR EXITS – Conversations With a Wingsuit Artist’ er en eksistensfilosofisk film som kombinerer ekstraordinær fotografering med en podcast-inspireret samtale med Ellen Brennan. Hun er den hurtigst flyvende kvinde i verden, men hun er langt mere end bare en atlet. Hun er en kvinde, som har valgt at leve sin egen filosofi om livet ud til kanten, som en moderne Henry David Thoreau.

Med base i bjergene i Chamonix Mont-Blanc tilbringer hun sine dage og ofte nætter på jagt efter mulige steder at svæve fra. Ellen referer til disse steder som ’exits’.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
5
0