Cookie- og Privatlivspolitik

Lonely Hearts

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
27.10.2006
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Lonely Hearts
|

"Based on a true story" er ikke noget usædvanligt udgangspunkt for en film – men det er usædvanligt, at instruktøren Todd Robinson laver en film der handler om hans egen bedstefar i det virkelige liv.

Denne karakter, spillet af John Travolta, er i slutningen af 40’erne politi-detektiven Elmer C. Robinson, der – efter sin kones selvmord og med et traumatisk forhold til den tilbageboende søn – lægger mere end normal professionel energi i jagten på charmøren og svindleren Raymond Fernandez.

Sammen med sin elskerinde, Martha Beck, har Raymond fundet det som en genial levevej at forføre modne kvinder, blot for at frarøve dem hver en krone. Men en skønne dag går det galt, og Raymond og Martha går fra at være svindlere til mordere.

Hændelserne bliver kendt i amerikansk historie som "The Lonely Hearts murders", navngivet efter den kontaktannonce-sektion hvor Raymond og Martha mødtes. Det har dog været instruktørens ærinde at fortælle om Elmer Robinsons ensomme færd, og sagens dystre væsen der i sidste ende bliver en omklamrende besættelse for ham.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
3.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Jared Leto laver afgjort for få. Ærgerligt, når man ser hans store talent. Salma Hayek er aldrig før set i så hadefuld en udgave, den passer ikke rigtigt til hende.

Filmen forsøger at gå i Bonnie og Clyde's fodspor, men hverken helte eller skurke har samme karisma.

Jeg lander et sted mellem 3 og 4 i antal stjerner, og runder op på grund af Travolta's imponerende omfang. Han må have fundet samme diner som Val Kilmer.

Lars Michael

For satan hvor er filmen fantastisk , at se John Travolta og James Gandolfini spille sammen er jo som at se et nyt politipar.
Det er dem som skaber filmen og filmen viser en grim tid som desværre stadig findes .
Et godt bud på en af John Travolta bedste rolle han har haft

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.