Cookie- og Privatlivspolitik

Lola (1998)

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Lola rennt
|
Versioner: se alle
Originalversion, Filmuniversitetet, Særvisning
|

I 'Lola' har titelkarakterens kæreste mistet sin gangsterchefs penge, og hvis han ikke afleverer pengene til bossen inden for 20 minutter, bliver han dræbt. Han gør derfor klar til et væbnet bankrøveri.

I telefonen beder Lola ham vente, da hun vil prøve at skaffe pengene på alternativ vis. Hun skal nu løbe rigtig stærkt, hvis hun skal redde sin desperate kæreste.

Tom Tykwers unikke film består af tre forskellige scenarier – tre forskellige måder, hvorpå Lola kan gribe redningsmissionen an og med tre vidt forskellige udgange på historien.

’Lola’ var et filmisk meteornedslag i sin samtid og har siden opnået kultstatus. Tom Tykwer medvirker desuden i tv-serien ’Babylon Berlin’.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Raffineret og sprudlende brug af filmsprog. Især taget i betragtning af at den er fra slutningen af 90'erne. Virker måske ikke så "vild" i dag, men den er bestemt værd at tjekke ud, hvis man er til postmodernistiske film.

Magnus

Elendig. Hun løber og løber 24/7.

Line FS

Speciel film. Der er nogle fede detaljer, men ellers er den lidt for kedelig og lang. Man ser de fleste ting 3 gange, og til sidst tænker man "ej, behøver vi se det en gang til?" - Men alligevel vil man gerne se hvordan det ender. Har dog set den alt for mange gange

Wayne

Absolut værd at se. Lola får 3 chancer for at redde kæresten, og det hele foregår i et højt tempo. Lidt samme morale som i the Butterfly effect.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.