Cookie- og Privatlivspolitik

LOL

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
28.06.2012
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
LOL
|

I ungdomsfilmen 'LOL' forsøger Lola (Miley Cyrus) og hendes omgangskreds at klare gruppepresset i et high school-miljø bundet sammen af YouTube, iTunes og Facebook.

Lolas liv handler primært om venner, fest og drenge. Sommerferien er lige afsluttet, og Lola og hendes kammerater er tilbage i skolen.

Året begynder ikke helt, som Lola havde håbet. Hendes perfekte kæreste Chad (George Finn) har gjort noget mindre perfekt i løbet af sommeren, og det bliver alt andet end et pænt brud.

På trods af situationen forbliver hun venner med Chads bedste kammerat Kyle (Douglas Booth), som hun begynder at udvikle stærke følelser for. Samtidig oplever Lola for første gang problemer med forholdet til sin mor (Demi Moore), da hun holder op med at dele sine nye erfaringer af frygt for, hvordan moren vil reagere på sin teenagedatters bekendelser. 

'LOL' er baseret på den franske film 'LOL (Laughing Out Loud)' fra 2008, og Lisa Azuelos har både instrueret og skrevet manuskript til begge film.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (308 votes)
4.5
1.4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "(...) men i betragtning af, at filmen oprindeligt er fransk, kommer 'LOL' ikke mange centimeter forbi klassisk cementerede kønsrollemønstre, teenagere med et usandsynligt smalt syn på livet og forfærdelige forældre, hvis egen skyld det er, at de skabere ligegyldige børn." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "'LOL' er et teenage-torturkammer af en film. Hér er virkelig tale om et 'værk' af en beskaffenhed, så alle med menneskehedens fremtid på sinde må fortvivle, når Lola (Miley Cyrus) og hendes charmeforladte highschool-kammerater forsøger at finde et ståsted i tilværelsen - primært via Twitter, sms og Facebook." (Steffen Jungersen)

 • Ekstra Bladet

  "(...) jeg ved godt, at jeg ikke tilhører det primære publikum. Men jeg har egentlig svært ved at forestille mig, at nogen vil værdsætte den ulidelige parade af forstilte følelser og forkvaklede forviklinger." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Selvom Miley Cyrus gør sit for at være filmens største fadæse, bliver hun slået med flere banelængder af Demi Moore, der i rollen som hendes mildt sagt uforbilledlige mor (...) Den botox-pumpede Marlo Thomas som stangstiv, løsagtig mormor fuldender et kvindeligt generationskløver af de allerværste, som populærkulturen endnu har set." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Sådan er det hele vejen igennem i 'LOL'; der skøjtes hen over de ting, som potentielt kunne gøre ondt, alt bliver i stedet gjort glat og lækkert og ligegyldigt. (...) Miley Cyrus er blottet for talent og hendes følelsesmæssige parløb med moderen er unaturligt og sine steder næsten grænseoverskridende." (Sophie Engberg Sonne)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cæcilie

God og sød film. Kan meget bedre lide Miley som skuespiller end som sanger.

Nikolaj

Jeg har set værre tøsefilm, men helt god er den ikke.

Det bedste er, at man kan se Miley Cyrus hun er virkelig lækker.

Ellen

Det var en god tøsefilm.

Marilyn

Så det gjorde jeg ikke, virkede ualmindelig dårlig og hvorfor skal alle de (almindelige) teenagere deri ligne supermodeler. Gosh tror kun jeg har sparet penge.

Kimuser/264153

Frygtelig film - intet at komme efter.

Trine

Jeg har været inde og se mange tøse film, men den her er nok den dårligste jeg har været inde og se. Den kan måske anbefales til dem på omkring 14 år.

Joan Skjødtuser/380315

En rigtig tøsefilm :)

Charlotte

Den her film er fantastisk!!!!
Elsker den, den beskriver et teenage liv så godt!!
LOVE

Janni

Jeg sys filmen var rigtig go og sjov :)
Den er hellere ikke totalt urealistisk hvor mange film er :) - pil op for det :)
Sangene var rigtig søde og gode...
jeg glæder ig til den kommer på dvd :)

berte

Denne film er så hyggelig! Jeg er helt vild med den. Den er både sjov, god og plat på den sjove måde :-) Og sangene i den er bare prikken over i`et, der gør, at den får 6 stjerner .-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.