Vind biografbilletter hver uge

Løfte ved daggry

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og konfliktfyldt stemning. Der er scener med krigshændelser, skyderi, syge mennesker og mennesker i voldsom følelsesmæssig affekt. I mange scener udviser hovedkaraktererne en truende adfærd, råber, græder og uddeler lussinger. I en kort scene ses to mennesker på afstand have sex efterfulgt af et skænderi med en tredje person. I en anden scene lokkes nogle drenge til at spise levende bløddyr. I en tredje scene skyder en person i selvforsvar en soldat på klos hold. I en fjerde let blodig scene ses en pilot blive ramt og hans fly er tæt på at styrte ned. De dramatiske scener er imidlertid ikke udpenslede. Moderens grænseløse kærlighed til sønnen kommer i flere situationer til at virke grotesk, hvilket tager brodden af de voldsomme følelsesudladninger. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
07.03.2019
| |
2 timer 11 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
La promesse de l'aube
|
Billetter

Filmen 'Løfte ved daggry' er baseret på Romain Garys hovedværk 'Morgenrødens løfte' fra 1960 inspireret af sin egen opvækst.

Barndommen er en prøvelse under og efter Første Verdenskrig for den jødiske dreng Roman i Vilnius. Hans mor, Nina, er tidligere skuespillerinde ved teatret, men er nu en af byens førende skræddere. 

Mange år senere er den voksne Roman pilot under Anden Verdenskrig i kamp mod tyskerne.

Pierre Niney spiller hovedrollen og har bl.a. medvirket i det roste drama Frantz, mens Charlotte Gainsbourg også er på rollelisten, som Romans mor.

Mere omtale af 'Løfte ved daggry' følger...

Skal du se Løfte ved daggry?
(9 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.