Cookie- og Privatlivspolitik

Little Miss Sunshine

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
17.11.2006
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Little Miss Sunshine
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning m. intro
|

'Little Miss Sunshine' er en skøn og dybfølt, moderne road-movie om familien Hoovers - en helt igennem atypisk og meget speciel familie.

De drager af sted på en rejse i familiens gamle folkevognsrugbrød fra Albuquerque til Californien for at bakke op om den 7-årige datters største drøm: at deltage i en helt absurd skønhedskonkurrence. Og det til trods for hendes ganske almindelige udseende og et par kilo for meget på sidebenene.

'Little Miss Sunshine' modtog stående bifald på Sundance Film Festival og har vundet adskillige priser.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (51 votes)
4.5
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

En rigtig sjov og underholdende, om en pige som havde en drøm, som gik lidt op i hat og briller, men trods alt fik sin drøm i opfyldelse.

Mariauser/621916

Elsker Little Miss Sunshine, ynglings-filmen! Jeg har set den mindst 20 gange og jeg kan bare blive ved med at se den igen og igen og igen, bliver aldrig træt af den!

Frank

God film

Jeff

Fantastic. I feel-good movie with a real difference.

Wayne

om pigen med den ualmindelige familie, som stiller op til en af USA's utallige talentkonkurrencer - en slags road trip i en bil som skal skubbes igang. Men meget mere end det..

Nicolai

Jeg bliver nødt til at komme af med lidt galle, De her to personer, der står bag disse to profiler har anmeldt et hav af film og med yderst imponerende grundighed og substans. Der er virkelig tale om en anmeldelse, der siger meget om filmen og giver helt klart lyst til at læse flere fra dem. Keep up the good work guys ;-)

S. Rico

Jeg elsker road movies og film med skæve karakterer. Og denne har begge dele og meget mere til. Årets store overraskelse.

Nogenuser/12232

det er en film der varmer om hjertet. en hyggelig film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.