Cookie- og Privatlivspolitik

Little Joe

Tilladt for børn over 11 år
Filmen er overvejende roligt fortalt, men har også en ildevarslende stemning, hvilket særligt kommer til udtryk i filmens lydside. Den indeholder enkelte chokeffekter og scener med vold. Da det voldsomme dog er vist på en distanceret måde, vurderes det, at filmen kun kan virke skæmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
09.07.2020
| |
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Little Joe
|

Filmen 'Little Joe' handler om Alice, som er planteforsker på et laboratorium og arbejder på at skabe en helt ny stamme af røde, smukke blomster, hvis pollen kan gøre deres ejere lykkelige og kurere depression.

Revolutionerende forskning, som det nok er værd at tage et par chancer for. Hun beslutter sig for at kalde planten "Little Joe" til ære for sin teenagesøn Joe, som hun er singlemor for.

En dag smugler hun en af planterne med hjem, og Joe begynder nu at langsomt at ændre sig.

Alice kan ikke tro, at den blomst, som hun selv har været med til at skabe til glæde for menneskeligheden, måske ikke er så harmløs, som den er udviklet til at være.

'Little Joe' er en original blanding af mysterium, drama og thriller - en kombination der vakte opsigt på filmfestivalen i Cannes i 2019. Således modtog hovedrolleindehaveren Emily Beecham prisen for bedste skuespillerinde, mens instruktør Jessica Hausner var nomineret til Guldpalmen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.9
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "... en sjov størrelse. Indiskutabelt en ”art-film”, svært tilgængelig og tålmodighedskrævende, men samtidig med filmiske inspirationer fra populærkulturen – fra 'Gys i Blomsterbutikken' til sci-fi-klassikeren 'Invasion of the Body Snatchers'." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

  • Politiken

    "Hausner leger med de filosofiske spørgsmål, uden man dog bliver helt draget, og 'Little Joe' lander desværre selv i en grå mellemzone, hvor de stringente visuelle kompositioner og den irriterende letafkodelige kompositionsmusik bliver mere robust kunstfilm end skrøbelig kunst." (Kristoffer Hegnsvad)

  • Weekendavisen

    "... det er ikke en gyser for folk, der vil skrige. 'Little Joe' er en intellektuel konstruktion. Ideen er, at alle holder følelserne inde. Og at følelser kun er kemi, når det kommer til stykket." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.